Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe stel je je dimlicht in op Land Rover Range Rover?

Het maakt niet uit of je het gevoel hebt dat je in het donker niet goed genoeg kunt zien, of je het gevoel hebt dat je te laag of te hoog oplicht, in al deze gevallen is er maar één onderdeel van je motorvoertuig dat je de schuld kunt geven: je lage balken. Hoewel deze aanpassing misschien gemakkelijk lijkt dankzij het duimwiel op uw dashboard, is een volledige aanpassing veel complexer dan deze basisaanpassing, en op deze inhoudspagina zullen we zien hoe de dimlichten van uw Land Rover Range Rover afstellen? Hiervoor zullen we eerst zien waarom u uw lichten moet aanpassen en ten tweede hoe u de dimlichten van uw Land Rover Range Rover moet aanpassen.

Waarom de dimlichten van uw Land Rover Range Rover aanpassen?

Dus laten we onze inhoudspagina beginnen met het voordeel dat u het dimlicht van uw Land Rover Range Rover kunt aanpassen. Voor veel mensen zijn deze lampen goed genoeg afgesteld, en het lijkt erop dat ze ‘s nachts voldoende oplichten. Helaas is dit niet altijd het geval en onderzoek naar deze setting, ook omdat de dimlichten van uw Land Rover Range Rover lichten niet goed op, of omdat u het gevoel heeft dat ze te laag of te sterk zijn is een goed idee .

Het dimlicht van uw Land Rover Range Rover aanpassen voor de veiligheid is een goed idee.

Om te beginnen, de afstelling van de dimlichten van een Land Rover Range Rover moet worden gedaan voor een fundamentele veiligheidsoorzaak. Het maakt niet uit of het voor jou is of voor de andere gebruikers die je tegenkomt tijdens je nachtelijke trips. Als je niet genoeg ziet, is het echte gevaar een obstakel op de weg te missen of een bocht slecht te voorspellen. Als je lichten echter te sterk zijn, loop je het risico de bestuurders voor je te verblinden en jezelf in gevaar te brengen. Het is vervolgens noodzakelijk voor anderen en voor u om een ​​ideale instelling van uw parkeerlichten te hebben.

Het instellen van de dimlichten van een Land Rover Range Rover om juridische redenen

Bovendien is er voor beveiliging een wet die het vermogen regelt, de afstelling van dimlichten van auto’s, hier is wat het specificeert: hebben tussen 2 en 4 koplampen die minstens 30 meter verlichten. Een andere wet regelt het gebruik ervan, de Europese (richtlijn 76/756 / EEG), die bepaalt dat de hoogte van de balk tussen 500 mm en 1200 mm vanaf de vloer moet zijn en dat ze minstens 600 mm uit elkaar moeten zijn.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Land Rover Range Rover Sport?

Hoe de dimlichten van een Land Rover Range Rover afstellen?

We gaan nu verder met de sectie die u aanbelangt, hoe meer op deze inhoudspagina, hoe de dimlichten van zijn Land Rover Range Rover afstellen? Deze instelling klinkt misschien wat moeilijk, maar als je je aan de richtlijnen houdt, zou je het zonder al te veel problemen moeten kunnen doen.

Voorbereidingen om het dimlicht van een Land Rover Range Rover in te stellen

Om te beginnen, moet u uw motorvoertuig voorbereiden om uw dimlicht in goede omstandigheden af ​​te stellen, hier zijn de voorbereidingen om toe te passen:

 • Plaats uw motorrijtuig op een ondergrond voor bijvoorbeeld een witte muur, ongeveer 4 of 5 meter van de muur.
 • Controleer zorgvuldig uw bandenspanning.
 • Controleer of de hoogte-instelknop voor de verlichting op 0 staat

  .

 • Probeer dat maar eens met een halfvolle tank.
 • Verwijder al het onnodige gewicht van het motorvoertuig, er mag slechts één persoon op de bestuurdersstoel zitten.

De instelling van de dimlichten van zijn Land Rover Range Rover

Zodra uw motorvoertuig op zijn plaats staat, zet u uw auto aan dimlicht en maak een kruisvormige markering (een horizontale en een verticale sectie) in het midden van de balk die op de muur zal worden geprojecteerd. Zorg ervoor dat met een niveau dat beide delen van het kruis recht zijn. Rij vervolgens uw motorvoertuig terug tot een afstand van 7 tot 10 meter. Voor de rest van de operatie zijn hier de stappen om aan vast te houden:

 • Open uw motorkap, plaats de schroeven voor horizontale en verticale afstelling van de lichten van uw Land Rover Range Rover (ze zijn bijna altijd gemarkeerd, en die hierboven moeten de verticaliteit aanpassen en die aan de zijkant regelen de horizontaliteit van de afstelling).
 • Gebruik een doek of iets anders om het licht te verbergen waarop u de correctie niet uitvoert.
 • Als u de schroeven gebruikt om de horizontale correctie uit te voeren, zou u het sterkste deel van de balk moeten hebben dat iets rechts van de verticale lijn op de muur moet staan

  .

 • Bij verticale manipulatie moet u de schroef gebruiken om te proberen het bovenste uiteinde van de balk ter hoogte van de horizontale markering op de muur of iets eronder te plaatsen.
 • Controleer na voltooiing of de instelling van het dimlicht van uw Land Rover Range Rover consistent is op de weg, aarzel niet om te controleren of er mee is gereden, en soms kan hij bewegen.
Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op de Land Rover Range Rover Sport?

Als u de mistlampen op uw Land Rover Range Rover wilt aanpassen, ga dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector