Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
2 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe update ik GPS op mijn Jeep Renegade?

Met bepaalde opties op onze auto’s profiteert u van aanzienlijk rijcomfort! In feite kunt u met een GPS in uw motorvoertuig volledig gefocust blijven op de weg, hoewel u zonder complicaties naar een onbekende plaats rijdt. Ondanks dat het wegennet vaak evolueert, is het daarom van vitaal belang om de GPS van je Jeep Renegade bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Jeep Renegade te updaten .

Hoe werkt GPS aan boord in een Jeep Renegade

In dit deel zullen we ontdekken hoe de GPS van een Jeep Renegade werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Jeep Renegade is opgenomen, maakt het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Geassocieerd met uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het alleen wanneer u van richting verandert, wat het risico beperkt dat u van koers afwijkt.
Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Jeep Renegade te verhelpen?

Het andere soort GPS voor Jeep Renegade

Nadat u de voordelen hebt gezien en voordat u de details heeft besproken hoe u de GPS van uw Jeep Renegade kunt updaten , we zullen vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS beschrijven die bestaan ​​voor een Jeep Renegade, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen erg gebruiksvriendelijk zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, heb je het gevoel dat je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en gemakkelijk te gebruiken.

Hoe update ik de GPS op een Jeep Renegade?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar uitkijkt, hoe de GPS van uw Jeep Renegade updaten? Om dit te doen, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Jeep Renegade

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Jeep Renegade te vinden waren, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de methode om deze GPS op een Jeep Renegade bij te werken is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Jeep Renegade

De GPS van Jeep Renegade updaten via SD of USB

Dit soort gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste bedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te dragen naar een USB-stick of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Jeep Renegade’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus je hoeft geen updates te produceren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer tutorials over de Jeep Renegade wilt, ga dan naar onze Jeep Renegade-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector