Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe update ik GPS op mijn Lexus CT?

Bepaalde opties op onze voertuigen laten u profiteren van serieus rijcomfort! Met een ingebouwde gps in uw motorvoertuig kunt u zich immers volledig op de weg concentreren terwijl u zonder complicaties naar een onbekende bestemming rijdt. Hoewel het wegennet zich regelmatig ontwikkelt, is het daarom essentieel om de GPS van uw Lexus CT bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Lexus CT te updaten .

Hoe werkt ingebouwde GPS in een Lexus CT

In dit deel zullen we ontdekken hoe de GPS van een Lexus CT werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lexus CT is geïntegreerd, maakt het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Gekoppeld aan uw head-unit, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het alleen op als u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers verandert zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Motor trilt op Lexus CT, wat te doen?

Het andere soort GPS voor Lexus CT

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je een detaillering hebt gemaakt hoe u de GPS van uw Lexus CT kunt updaten , we zullen snel de verschillende soorten ingebouwde GPS illustreren die bestaan ​​voor een Lexus CT, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, die toch heel eenvoudig in gebruik zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Lexus CT?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent, hoe de GPS van uw Lexus CT updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Lexus CT

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lexus CT werden geleverd, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Lexus CT bij te werken is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Lexus CT die niet meer versnelt

De GPS van Lexus CT bijwerken via SD of USB

Dit type gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren op basis van de connectoren die beschikbaar zijn op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lexus CT’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch bijgewerkt, dus u hoeft geen updates te produceren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Kijk voor meer tips over de Lexus CT in de categorie Lexus CT.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector