Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe update ik GPS op mijn Lexus GX?

Bepaalde kenmerken van onze voertuigen laten u profiteren van serieus rijcomfort! Het is duidelijk dat u met een GPS in uw motorvoertuig gecentreerd op de weg kunt blijven terwijl u naar een onbekende bestemming rijdt zonder enige complicaties. Ondanks dat het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom essentieel om de GPS van uw Lexus GX bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen zien. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede, hoe de GPS van een Lexus GX te updaten .

Hoe werkt ingebouwde GPS in een Lexus GX

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Lexus GX werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lexus GX is opgenomen, maakt het onmogelijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke vorm van GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, verbonden met spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw luidsprekers, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het alleen op wanneer u van richting verandert, wat het risico beperkt dat u van koers afwijkt.
Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Lexus GX vervangen?

Het andere soort GPS voor Lexus GX

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Lexus GX kunt updaten , zullen we snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die bestaan ​​voor een Lexus GX, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn aangesloten op een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere beeldkwaliteit hebben, ervaar je alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Lexus GX?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest naar uitkijkt, hoe de GPS van uw Lexus GX updaten? Om dit te doen, zullen we voor elk soort GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Lexus GX

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lexus GX werden aangetroffen, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Lexus GX te updaten is om naar de dealer te gaan wie het afhandelt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Lexus GX is niet meer koud

De GPS van Lexus GX bijwerken via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste bedrijven hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u moet naar hun site gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lexus GX’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken in de wetenschap dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als je meer tutorials over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector