Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe update ik GPS op mijn Lexus RX?

Bepaalde opties op onze auto’s laten u profiteren van aanzienlijk rijcomfort! Met een GPS in uw motorvoertuig kunt u zich zelfs volledig op de weg concentreren terwijl u zonder problemen naar een onbekende plaats rijdt. Desalniettemin verandert het wegennet continu, daarom is het noodzakelijk om de GPS van uw Lexus RX bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor voertuigen bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Lexus RX te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Lexus RX

In dit deel zullen we zien hoe de GPS van een Lexus RX werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel functies die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lexus RX is opgenomen, maakt het onmogelijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Aangesloten op de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw geluidssysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch installeren Lexus RX?

Het andere soort GPS voor Lexus RX

Nadat je de positieve aspecten hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Lexus RX kunt updaten , we zullen snel het verschillende soort geïntegreerde GPS uitleggen dat er bestaat voor een Lexus RX, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente voertuigen uitrusten, ze zijn gekoppeld aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen zijn weliswaar zeer gebruiksvriendelijk en hebben een lagere beeldkwaliteit, maar u zult ervaren alsof u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem met Android of Apple te hebben, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Lexus RX?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest op gebrand bent, hoe de GPS van uw Lexus RX bijwerken? Om dit te doen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Lexus RX

De oude GPS-systemen aanwezig op de Lexus RX tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een specifieke software voor het merk en de methode om deze GPS op een Lexus RX bij te werken is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Lexus RX?

De GPS van Lexus RX bijwerken via SD of USB

Dit type gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te brengen naar een USB-stick of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lexus RX’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch bijgewerkt, u hoeft dus geen updates te produceren. U kunt uw gps met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Kijk voor meer tips over de Lexus RX in de categorie Lexus RX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector