Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe update ik GPS op mijn Lincoln MKC?

Bepaalde kenmerken van onze auto’s laten u profiteren van aanzienlijk rijcomfort! In feite kunt u met een ingebouwde GPS in uw motorvoertuig gecentreerd op de weg blijven, terwijl u zonder complicaties naar een onbekende bestemming rijdt. Desalniettemin ontwikkelt het wegennet zich vaak, daarom is het essentieel om de GPS van uw Lincoln MKC bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede, hoe de GPS van een Lincoln MKC te updaten .

Hoe werkt GPS aan boord in een Lincoln MKC

In dit deel zullen we ontdekken hoe de GPS van een Lincoln MKC werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het punt dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lincoln MKC is ingebouwd, maakt het moeilijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, gekoppeld aan stuurcommando’s op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Gekoppeld aan uw head-unit, kan het worden gekoppeld aan muziek en treedt het alleen op als u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers verandert zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Het sleutellampje op Lincoln MKC blijft branden

Het andere soort GPS voor Lincoln MKC

Nadat je de profs hebt gezien en voordat je details hebt gegeven hoe u de GPS van uw Lincoln MKC kunt updaten , we zullen snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die bestaan ​​voor een Lincoln MKC, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn aangesloten op een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere schermkwaliteit hebben, heb je het gevoel dat je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en praktisch in gebruik.

Hoe update ik de GPS op een Lincoln MKC?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest enthousiast over bent, hoe de GPS van uw Lincoln MKC updaten? Om dit te bereiken, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS updaten op Lincoln MKC

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lincoln MKC werden geleverd, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Lincoln MKC bij te werken is om naar de dealer te gaan wie er voor zorgt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lincoln MKS?

De GPS van Lincoln MKC bijwerken via SD of USB

Dit type gps komt het meest voor bij auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw gps te downloaden en deze vervolgens over te brengen naar een USB-stick of SD-kaart, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lincoln MKC’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS met een veilig gevoel blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector