Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de luidsprekers op de Land Rover Range Rover Sport?

We hebben het geluk dat auto’s zijn gebouwd met een aantal opties, waarvan de audiofunctie in onze Land Rover Range Rover Sport een van de meest geprefereerde is. Als het naar de radio luistert, je favoriete zanger speelt of je smartphone verbindt en je afspeellijst afspeelt, gebruikt het grootste deel van de gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat het geluidssysteem van uw Land Rover Range Rover Sport beschadigd is, u kunt een krakend ongemak krijgen en de luidsprekers in uw Land Rover Range Rover Sport wilt vervangen . In werkelijkheid wordt het irriterend om het audiosysteem te gebruiken als u een trilling van de luidsprekers detecteert of als de algemene geluidskwaliteit slecht is. In deze gids zullen we u precies laten zien hoe u de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Sport grondig kunt vervangen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en ten slotte, wat u waarschijnlijk op deze website brengt, hoe u de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Sport.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN TE REPAREREN OP Land Rover Range Rover Sport

Laten we beginnen met onze gids over het wisselen van luidsprekers op Land Rover Range Rover Sport met de luidsprekerreparatiestap . Het is belangrijk om te weten dat dit geen moeiteloos proces is en als u het doet, moet het worden uitgevoerd op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd, het misschien niet waard zijn om het te veranderen met een beste spreker. Aan de andere kant, als je hebt besloten om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de enige behandeling die we je kunnen begeleiden de verandering van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan die de mogelijkheid geeft om het membraan van de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Sport te laten bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of ontleedt, kunt u erop werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u zacht en herhaaldelijk het membraan naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid opmerkt, betekent dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder met de volgende delen van deze tutorial.

Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Range Rover Sport?

Als het geen bepaald geluid produceert, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Land Rover Range Rover Sport.Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma aan de onderkant van de luidspreker ingedrukt gedurende de periode van het proces, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame zijn bevestigd.
 • Doorloop de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangingsmembraan zijn geleverd om het repareren van de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover Sport te beëindigen.

HOE KIES JE JE LUIDSPREKERS VOOR een Land Rover Range Rover Sport?

Nu is het tijd om Kies de luidsprekers voor uw Land Rover Range Rover Sport. Onthoud dat krachtige luidsprekers te maken hebben met een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier uitvoeren om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het kiezen van de luidsprekers die u op uw Land Rover Range Rover Sport wilt wijzigen:

 • Bepalen welke luidsprekers moeten worden gewijzigd (soms slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je bij sommige afwerkingen middenbereikluidsprekers hebt die constant bas in het onderste gedeelte van de deur verwerken en tweeterluidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de afdekking of het deurpaneel en meet de diameter van de te wijzigen luidsprekers, er zijn 3 standaardafmetingen, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Land Rover Range Rover Sport, hoe meer u een luidsprekermodel kiest dat vooraf is geladen met een groot aantal kanalen, hoe nauwkeuriger het geluid van uw auto zal zijn . Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker geschikt is voor de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw opstelling.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

HOE VERANDER JE Land Rover Range Rover Sport SPEAKER? HOE MOET U UW LUIDSPREKERS MONTEREN

Eindelijk zijn we hier bij het laatste deel van ons gids over het wisselen van luidsprekers op Land Rover Range Rover Sport . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers in uw auto te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de afdekking van de te veranderen luidspreker of de portierbekleding van uw xxx (pas op dat u de sierlijsten, die doorgaans kwetsbaar zijn, niet breekt).
 • Verwijder de te vervangen luidspreker door de schroeven te verwijderen waarmee u hem vasthoudt, wees voorzichtig met de lengte van de draad erachter, koppel de connectoren los voordat u deze volledig verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u de oude luidspreker wilt plaatsen). weer samen).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Land Rover Range Rover Sport en probeer hem uit met uw radio voordat u hem repareert, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich problemen voordoen.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal middelgrote tweeters dat u op uw Land Rover Range Rover Sport wilt wijzigen.

Een kleine suggestie: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat ze behoorlijk veel trillingen produceren en ze kunnen los gaan zitten. Dat is alles, u hebt zojuist geleerd hoe u een luidspreker op Land Rover Range Rover Sport kunt vervangen, nu hoeft u alleen nog maar uw favoriete nummers te waarderen met deze gloednieuwe luidsprekers. In het geval dat u de upgrade van uw geluidssysteem wilt voltooien, raden we u aan de autoradio in uw Land Rover Range Rover Sport te veranderen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus zorg ervoor dat u onze artikel over dit onderwerp.

Weiterlesen:
Mijn Land Rover Range Rover Sport trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Sport nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector