Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de luidsprekers op de Land Rover Range Rover?

We hebben het geluk dat we auto’s hebben die zijn uitgerust met een aantal functies, waarvan een van de beste de audiofunctie in onze Land Rover Range Rover is. Als je van de radio geniet, je favoriete artiest afspeelt of je smartphone verbindt en je afspeellijst afspeelt, gebruikt het grootste deel van de gebruikers deze functie in hun auto. Het is echter mogelijk dat het geluidssysteem van uw Land Rover Range Rover kapot is, u een krakend gevoel krijgt en de luidsprekers in uw Land Rover Range Rover wilt vervangen . Als u een trilling van de luidsprekers opmerkt of als de algemene geluidskwaliteit slecht is, wordt het zelfs irritant om de head-unit te gebruiken. In deze tutorial zullen we u precies laten zien hoe u de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover grondig kunt vervangen. Om dit te bereiken, zullen we u eerst helpen uw luidsprekers te repareren als dat de actie is die u wilt ondernemen, vervolgens de beste luidsprekers voor uw auto kiezen, en uiteindelijk, waarschijnlijk wat u hier brengt, hoe u de luidsprekers van uw Land Rover Range kunt vervangen Rover.

HOE EEN LUIDSPREKER / MEMBRAAN TE REPAREREN OP Land Rover Range Rover

Laten we beginnen met onze tutorial over het wisselen van luidsprekers op Land Rover Range Rover met de luidsprekerstap . Het is belangrijk om te weten dat dit geen moeiteloos werk is en als je het doet, moet het worden gedaan op luidsprekers van hoge kwaliteit, omdat de kosten en tijd die erin worden geïnvesteerd het misschien niet waard zijn om het te vervangen door een beste spreker. Als je er echter voor hebt gekozen om het te doen omdat je luidspreker sist en je geluid van slechte kwaliteit is, is de juiste manipulatie waarmee we je kunnen begeleiden de vervanging van de stukken die we de ophanging en het membraan van je luidsprekers noemen, het is de zwarte rand, in veel gevallen gemaakt van polyurethaan dat de mogelijkheid biedt om het membraan van de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover te laten bewegen en geluid te genereren. In het geval dat een van de twee elementen is gebarsten of ontleedt, kunt u erop werken. Last but not least, net voordat u begint met het repareren van uw luidspreker, duwt u voorzichtig en herhaaldelijk het membraan naar de onderkant van de luidspreker en als u een wrijvend geluid opmerkt, suggereert dit dat uw luidspreker kapot is en moet worden vervangen. Ga in plaats daarvan verder naar de volgende secties van deze tutorial.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Als het geen bepaald geluid produceert, kunt u beginnen met het repareren van de luidspreker van uw Land Rover Range Rover.Dit zijn de belangrijkste stappen:

 • Meet de diameter en de dikte van de ophanging / membraanconstructie, bestel deze op internet en vergeet de lijm niet (1 buis voor 2 luidsprekers).
 • Houd het diafragma onderaan de luidspreker ingedrukt voor de duur van de procedure, bijvoorbeeld met een blikje.
 • Gebruik een mes om de ophanging voorzichtig los te koppelen van het luidsprekerframe, u zult geduldig en voorzichtig moeten zijn om deze stap uit te voeren, vergeet niet alle overblijfselen van de ophanging te verwijderen die aan het frame kunnen zijn bevestigd.
 • Lees de installatie-instructies die bij uw nieuwe ophangmembraan zijn geleverd om het repareren van de luidsprekers van uw Land Rover Range Rover te beëindigen.

HOE KIES JE JE LUIDSPREKERS VOOR een Land Rover Range Rover?

Nu is het tijd om kies de luidsprekers voor uw Land Rover Range Rover. Houd er rekening mee dat een krachtig audiosysteem verband houdt met een onzekere balans. Dus als u een of meer luidsprekers van uw auto probeert te vervangen, moet u deze keuze op een methodische manier maken om de geluidskwaliteit te behouden. We geven u de verschillende parameters en dingen waar u aan moet denken bij het selecteren van de luidsprekers die u op uw Land Rover Range Rover wilt vervangen:

 • Kiezen welke luidsprekers moeten worden vervangen (vaak slechts een blok in het onderste deel van de deur, hoewel je op sommige afwerkingen midrange-luidsprekers hebt die de bas constant in het onderste deel van de deur verwerken en tweeter-luidsprekers die hoge tonen in het bovenste deel van de deur verwerken).
 • Verwijder hiervoor de hoes of het deurpaneel en meet de diameter van de te veranderen luidsprekers, er zijn 3 standaard maten, 100, 130 en 165 mm.
 • Hoe meer luidsprekers u kiest voor een model dat past bij het formaat en de montage van uw Land Rover Range Rover, hoe meer u kiest voor een luidsprekermodel dat is uitgerust met een groot aantal kanalen, hoe gedetailleerder het geluid van uw motorvoertuig zal zijn. Zorg ervoor dat u controleert of de diepte van uw luidspreker geschikt is voor de diepte van uw deur.
 • Zorg ervoor dat het vermogen in watt en ohm geschikt is voor uw installatie.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Land Rover Range Rover Sport verwijderen?

HOE VERVANGT u de Land Rover Range Rover SPEAKER? HOE MOET U UW LUIDSPREKERS MONTEREN

Eindelijk zijn we hier in de laatste fase van ons tutorial over het wisselen van luidsprekers op Land Rover Range Rover . We zullen nu de verschillende stappen bekijken die u moet nemen om de nieuwe luidsprekers op uw motorvoertuig te installeren:

 • Koppel uw batterij los om elektrische gevaren te voorkomen …
 • Verwijder indien nodig de bekleding van de luidspreker die moet worden vervangen of de portierbekleding van uw xxx (let op dat u de sierlijsten, die meestal delicaat zijn, niet breekt).
 • Haal de te vervangen luidspreker eruit door de schroeven te verwijderen waarmee u hem vasthoudt, wees voorzichtig met de lengte van de draad aan de achterkant, ontkoppel de connectoren voordat u deze helemaal verwijdert (vergeet niet de schroeven te bewaren voor het geval u dat wilt zet de oude luidspreker weer in elkaar).
 • Sluit de nieuwe luidspreker aan op uw Land Rover Range Rover en probeer hem uit met uw radio voordat u hem repareert, zodat u geen tijd hoeft te verspillen als er zich problemen voordoen.
 • Bevestig de nieuwe luidsprekers en plaats de bekleding of portierbekleding terug.
 • Herhaal de procedure voor het aantal middelgrote tweeters dat u op uw Land Rover Range Rover wilt vervangen.

Een kleine suggestie: zorg ervoor dat u de bevestigingsschroeven vastdraait wanneer u de luidsprekers vervangt, omdat deze veel trillingen produceren en ze kunnen los gaan zitten. Dat is alles, u hebt zojuist geleerd hoe u een luidspreker op Land Rover Range Rover vervangt, nu hoeft u alleen nog maar uw favoriete nummers te waarderen met dit gloednieuwe audiosysteem. Als u het upgraden van uw geluidssysteem wilt voltooien, raden we u aan de autoradio van uw Land Rover Range Rover te vervangen, aangezien dit de algehele geluidskwaliteit van uw luidsprekers bepaalt, dus bekijk onze inhoud op dit onderwerp.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Range Rover, wat te doen?

Als u misschien nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector