Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat u ervoor zorgt dat uw koplampen altijd werken. Gloeilampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent vrijwel zeker op deze site omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe de lamp van mijn Land Rover Range Rover Sport-parkeerlicht te vervangenhebben we dit artikel geplaatst om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste deel bekijken we hoe u het dagrijlicht voorin van uw motorvoertuig vervangt en in een tweede stap hoe u het dagrijlicht achter kunt vervangen.

Hoe verwissel ik de voorste parkeerlamp van mijn Land Rover Range Rover Sport?

We beginnen dit document met de voorste dagrijverlichting van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen, Houd er rekening mee dat het op basis van het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig mogelijk niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. Ongeacht of de locatie van uw lamp al dan niet zal veranderen, de toegang kan min of meer problematisch zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste methode, we zullen de lampwissel van uw dagrijlicht zonder de koplamp van uw Land Rover Range Rover Sport te verwijderen. Hoewel deze aanpak het eenvoudigst is, is het niet zeker dat u deze probleemloos op uw auto kunt uitvoeren. Inderdaad, op basis van de opties en het jaar is er op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp hiermee te verwisselen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de lamp van het parkeerlicht voor van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Bij de eerste techniek gaat u alleen door de motorkap van uw auto om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest rationele oplossing, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, soms vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te bereiken, zijn hier de richtlijnen die moeten worden uitgevoerd. Koppel eerst, terwijl de motor is uitgeschakeld, de polen van de accu los om kortsluiting of gevaar voor elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, hebt u toegang tot de achterkant van uw koplamp nodig om de dagrijverlichting op uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de beschermkap van de lamp op uw koplamp openen (in de meeste gevallen doet ¼ dit), en dan moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Als de fitting er eenmaal uit is, kunt u de lamp van uw parkeerlampen verwisselen, waarbij u erop moet letten dat u de draden niet beschadigt en een doek gebruikt om vervuiling te voorkomen. je nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u op pad gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede oplossing: u kunt de koplamp van uw Land Rover Range Rover Sport verwijderen als de toegang via het motorblok te moeilijk lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen uw motorkap te openen, het voorste rooster te verwijderen met slechts een paar torx-schroeven en vervolgens de koplamp in kwestie te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u zich alleen maar aan dezelfde methodologie te houden als in het vorige deel om de voorste dagrijverlichting van uw Land Rover Range Rover Sport te vervangen
Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover Range Rover vervangen?

.

Zo verwisselt u de achterlichtlamp van uw Land Rover Range Rover Sport

Tot slot, als dat nodig is vervang de achterlichtlamp van uw Land Rover Range Rover Sport de aanpak is eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplampassemblage van uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer wegrijdt en klaar bent. Als u de mistlamp van uw Land Rover Range Rover Sport wilt vervangen, leest u ons speciale artikel om te zien hoe u dit moet doen.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector