Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover?

Ongeacht of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, is het belangrijk en essentieel om ervoor te zorgen dat uw koplamplampen altijd werken. Lampen zijn in feite slijtagedelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe vervang ik de lamp van mijn Land Rover Range Rover-parkeerlichthebben we dit artikel gemaakt om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw autotechnicus te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het vervangen van de lamp van het dagrijlicht voor in uw auto en in een tweede stap, hoe u het dagrijlicht achter kunt vervangen.

Hoe kan ik de voorste parkeerlamp van mijn Land Rover Range Rover vervangen?

We beginnen deze inhoud met het vervangen van de voorste dagrijverlichting van uw Land Rover Range Rover, Houd er rekening mee dat het volgens het jaar en de afwerking van uw auto mogelijk niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. Ongeacht of de locatie van uw lamp niet verandert, de toegang kan min of meer problematisch zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Als eerste methode zullen we de lampwissel van uw dagrijlicht zonder de koplamp van uw Land Rover Range Rover te verwijderen. Hoewel deze methode het eenvoudigst is, is het niet gegarandeerd dat u deze zonder belemmering op uw auto kunt uitvoeren. Afhankelijk van de opties en het jaar is er op sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp op die manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de lamp van het parkeerlicht voor van uw Land Rover Range Rover te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste benadering, u gaat alleen door de motorkap van uw auto om direct toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest verstandige techniek, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, soms vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te doen, volgen hier de richtlijnen die u moet volgen. Koppel eerst, terwijl de motor is uitgeschakeld, de polen van uw accu los om kortsluiting of gevaar voor elektrocutie te voorkomen. Nu deze etappe is afgelopen, hebt u toegang tot de achterkant van uw koplamp nodig om de dagrijverlichting op uw Land Rover Range Rover te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet over het algemeen het werk), en dan moet u de lampfitting van zijn positie halen. Om dit te doen, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Als de socket uit is, kunt u de lamp van uw parkeerlichten vervangen, waarbij u heel voorzichtig moet zijn om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om te voorkomen je nieuwe lamp vuil maken. Eenmaal voltooid, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u op pad gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede oplossing, u kunt de koplamp van uw Land Rover Range Rover verwijderen als blijkt dat de toegang via het motorblok te uitdagend lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torxschroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp af te doen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u alleen dezelfde methodologie te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijverlichting van uw Land Rover Range Rover te vervangen
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Land Rover Range Rover, wat te doen?

.

Zo vervangt u de achterlichtlamp van uw Land Rover Range Rover

Eindelijk, als je dat wilt verwissel de achterlichtlamp van uw Land Rover Range Rover de techniek is eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te verwisselen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplampassemblage van uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer naar behoren werken voordat u weer op pad gaat en klaar bent. Als u de mistlamp van uw Land Rover Range Rover wilt vervangen, lees dan ons speciale artikel om te zien hoe u dit moet doen.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector