Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln MKC?

Ongeacht uw persoonlijke veiligheid, technische controle of om een ​​boete te vermijden, is het essentieel om er zeker van te zijn dat uw koplamplampen altijd functioneel zijn. In werkelijkheid zijn lampen slijtdelen die na verloop van tijd zeker doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U staat waarschijnlijk in dit artikel omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe de lamp van mijn Lincoln MKC-parkeerlicht te vervangen, we hebben de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze operatie uit te voeren zonder iemand in dienst te nemen en niet naar uw autotechnicus te hoeven gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u het dagrijlicht voorin van uw motorvoertuig kunt vervangen en in een tweede stap hoe u het dagrijlicht achter kunt vervangen.

Hoe kan ik de voorste parkeerlamp van mijn Lincoln MKC vervangen?

We beginnen de inhoud van dit artikel met het vervangen van de voorste dagrijverlichting van uw Lincoln MKC, onthoud dat het volgens het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig misschien niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. In werkelijkheid, of de locatie van uw lamp nu wel of niet verandert, de toegang kan meer of minder complex zijn, afhankelijk van de kenmerken van uw auto.

Eerste methodologie, we zullen de lampwissel van uw dagrijlicht zonder de koplamp van uw Lincoln MKC te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is het niet gegarandeerd dat u het probleemloos op uw motorvoertuig kunt uitvoeren. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de versies en het jaar, voor sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Dit zijn de twee verschillende methoden om de lamp van het voorste parkeerlicht van uw Lincoln MKC te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste benadering, u gaat alleen door de motorkap van uw motorvoertuig om rechtstreeks toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest rationele benadering, maar het is niet altijd gemakkelijk te bereiken, vaak vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te bereiken, zijn hier de stappen die moeten worden uitgevoerd. Koppel eerst, terwijl de motor is uitgeschakeld, de polen van uw accu los om kortsluiting of gevaar voor elektrocutie te voorkomen. Nu deze stap is voltooid, hebt u toegang tot de achterkant van uw koplamp nodig om de dagrijverlichting op uw Lincoln MKC te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dat geval moet u de beschermkap van de lamp op uw koplamp openen (in de meeste gevallen doet ¼ dit), en dan moet u de lampfitting uit zijn gebied halen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Eindelijk, als de socket uit is, kunt u de lamp van uw parkeerlampen vervangen, waarbij u heel voorzichtig moet zijn om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om vermijd het vervuilen van uw nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u op pad gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede optie, u kunt de koplamp van uw Lincoln MKC verwijderen als de toegang via het motorblok te uitdagend lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen uw motorkap te openen, het voorste rooster eruit te halen met slechts een paar torx-schroeven en vervolgens de koplamp in kwestie te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijlichtlamp van uw Lincoln MKC te vervangen
Weiterlesen:
Hoe activeer ik Bluetooth op Lincoln MKS?

.

Zo vervangt u de achterlicht van uw Lincoln MKC

Om te eindigen, als je dat wilt verwissel de achterlicht van uw Lincoln MKC de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen om je aan te houden zodat je deze lamp kunt verwisselen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Onderzoek of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer op pad gaat en klaar bent. Als u de mistlamp van uw Lincoln MKC wilt vervangen, lees dan onze speciale inhoud om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector