Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln MKS?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplamplampen altijd functioneel zijn. Lampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd vanzelfsprekend doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bent hier waarschijnlijk omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe de lamp van mijn Lincoln MKS-parkeerlicht te vervangenhebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze actie zelf uit te voeren en niet naar uw monteur te hoeven gaan. In een eerste deel kijken we naar het vervangen van de dagrijlichtlamp voorin van uw motorvoertuig en in een tweede deel bekijken we hoe u het dagrijlicht achter kunt vervangen.

Hoe verwissel ik de voorste parkeerlamp van mijn Lincoln MKS?

We beginnen dit artikel met het vervangen van de voorste dagrijverlichting van uw Lincoln MKS, Houd er rekening mee dat het volgens het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig mogelijk niet helemaal dezelfde techniek is om te gebruiken. Ongeacht of de positie van uw lamp al dan niet verandert, de toegang kan min of meer moeilijk zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste techniek, we zullen de lampwissel van uw dagrijlicht zonder de koplamp van uw Lincoln MKS te verwijderen. Hoewel dit proces het meest basaal is, is het niet gegarandeerd dat u het zonder belemmering in uw voertuig zult kunnen doen. Inderdaad, op basis van de opties en het jaar is er bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp hiermee te verwisselen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de lamp van het voorste parkeerlicht van uw Lincoln MKS te verwisselen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste oplossing, u gaat gewoon door de motorkap van uw voertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest logische aanpak, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, soms vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit uit te voeren, volgen hier de basisstappen. Koppel eerst, terwijl de motor is uitgeschakeld, de polen van de accu los om kortsluiting of gevaar voor elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Lincoln MKS te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dat geval moet u de beschermkap van de lamp op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), en dan moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit uit te voeren, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Eindelijk, wanneer de socket uit is, kunt u de lamp van uw parkeerlampen verwisselen, waakzaam zijn om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om vervuiling te voorkomen je nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u op pad gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede oplossing, u kunt de koplamp van uw Lincoln MKS verwijderen als de toegang via het motorblok te moeilijk lijkt. Om dit te bereiken, hoeft u alleen uw motorkap te openen, het voorste rooster te verwijderen dat slechts met een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u alleen dezelfde methodologie te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijlichtlamp van uw Lincoln MKS te verwisselen
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Lincoln MKC verbrand plastic?

.

Zo verwisselt u de achterlichtlamp van uw Lincoln MKS

Tot slot, als je wilt: vervang de achterlichtlamp van uw Lincoln MKS de methode is eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Onderzoek of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer vertrekt en klaar bent. Als u de mistlamp van uw Lincoln MKS wilt vervangen, lees dan alstublieft onze specifieke artikelinhoud om te ontdekken hoe u dit moet doen.

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector