Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het stadslicht van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Het maakt niet uit of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk dat uw koplampen constant werken. Gloeilampen zijn in feite slijtende onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je positielampen is doorgebrand en je denkt aan hoe vervang ik de lamp van mijn Land Rover Range Rover Evoque parkeerlicht?, we hebben deze inhoud geschreven om u te helpen deze procedure zonder hulp uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het vervangen van het voorste dagrijlicht van uw motorvoertuig en in een tweede deel van het vervangen van het achterste dagrijlicht.

Hoe kan ik het lampje van de voorste parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

We beginnen met deze inhoud het vervangen van de voorste dagrijverlichting van uw Land Rover Range Rover Evoque, Houd er rekening mee dat het op basis van het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig mogelijk niet helemaal dezelfde techniek is om te gebruiken. Zelfs als de locatie van uw lamp niet zal veranderen, kan de toegang zelfs min of meer uitdagend zijn, afhankelijk van de kenmerken van uw auto.

Eerste techniek, we zullen de gloeilamp vervangen van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen. Hoewel deze techniek de meest elementaire is, is het niet gegarandeerd dat u deze zonder problemen op uw voertuig kunt uitvoeren. Afhankelijk van de versies en het jaar, is er bij sommige versies zelfs niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende oplossingen om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Bij de eerste benadering gaat u gewoon door de motorkap van uw voertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is het meest rationele proces, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, meestal vanwege secundaire onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te doen, volgen hier de richtlijnen die u moet volgen. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Nu deze stap is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampeenheid om de dagrijverlichting op uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In zo’n geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit te doen, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u loopt het risico ze te beschadigen), eindelijk, nu de fitting uit is, kunt u de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, heel voorzichtig om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om dit te doen. vermijd vervuiling van uw nieuwe lamp. Eenmaal uitgevoerd, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw accu weer aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Als tweede alternatief kunt u de koplamp van uw Land Rover Range Rover Evoque verwijderen als de toegang via het motorblok te ingewikkeld blijkt te zijn. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp eruit te halen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u zich alleen aan dezelfde techniek als in het vorige deel te houden om de voorste dagrijlichtlamp van uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Land Rover Range Rover Evoque?

.

Hoe de achterlichtlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Om te eindigen, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Land Rover Range Rover Evoque de techniek is ongelooflijk eenvoudiger, hier zijn de verschillende richtlijnen waaraan u zich moet houden om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw nieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer vertrekt en u bent klaar. Als u de mistlamp op uw Land Rover Range Rover Evoque wilt vervangen, raadpleeg dan ons speciale document om te leren hoe u dit moet doen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector