Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verhelp ik een olielek op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Het hebben van een auto is van fundamenteel belang, we hebben hem vaak nodig om naar het werk te gaan en voor de meeste van onze dagelijkse ritten. Dit vitale deel van ons jaarlijkse budget veroorzaakt vaak complicaties, bewust zijn van olielekkage op uw auto is er een van… In werkelijkheid is een olielek bijna nooit ongevaarlijk en kan het snel leiden tot het breken van uw motor als u dit niet doet vind het. Als u zich bewust bent van olie lekt op uw Land Rover Range Rover Evoque, bent u op de juiste pagina beland, wij zullen u eerst ondersteunen om de oorzaak van het olielek te achterhalen en daarnaast helpen wij u, indien mogelijk, te repareren.

Identificatie van de oorsprong van de olie die lekt op uw Land Rover Range Rover Evoque

Als je het ziet vloeistof lekt onder uw Land Rover Range Rover Evoque, is de eerste actie die u moet ondernemen om al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) te controleren om te ontdekken of een van deze snel kan worden geïdentificeerd als de oorzaak van het lek. Om de risico’s te beperken, is het absoluut belangrijk om: controleer uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In onze omstandigheden zijn we alleen geïnteresseerd in het geval u olie lekt uit uw Land Rover Range Rover Evoque, voor zover het motorolie betreft, zal de vloeistof behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, het zal eerder in amberkleurige tinten zijn en een sterke onaangename geur hebben.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Range Rover Evoque ?

Vanwege de ruimte in het motorblok is het niet altijd gemakkelijk om de oorsprong te achterhalen van de olie die lekt op een Land Rover Range Rover Evoque, maar hier zijn de richtlijnen waaraan u zich moet houden om de oorsprong van de olie te achterhalen:

  • Ontdek het punt waar de olie valt, de plek van waaruit het op de vloer lekt …
  • Ga terug het pad van de druppelende olie op naar zijn basis, als de vlek te groot is, denk dan niet twee keer na om het motorblok schoon te maken en rijd om het met minder moeite te kunnen situeren.
  • Dat kan u helpen, hier is een lijst met de onderdelen die in de meeste gevallen olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer indien mogelijk het onderdeel waardoor de olie op uw Land Rover Range Rover Evoque is gaan lekken.

Nu u de oorsprong van de olielekkage hebt gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je voor een tijdje meer olie toevoegen om het peil bij te vullen, afhankelijk van de mate van olie, maar houd er rekening mee dat dit geen langdurig antwoord is en dat het lek elk moment erger kan worden. We gaan je de reparaties laten zien waarvan we denken dat je ze helemaal alleen kunt uitvoeren met wat kennis, gereedschap en in overeenstemming met de toegankelijkheid die je aan je motor zult hebben. Dat moet je in ieder geval weten na het repareren van een olielek aan een Land Rover Range Rover Evoque moet u uw motor- of versnellingsbakolie verversen.

Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Land Rover Range Rover Evoque uitschakelen?

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Land Rover Range Rover Evoque

In dit scenario is de oplossing vrij eenvoudig, u hoeft alleen uw Land Rover Range Rover Evoque op te tillen, indien mogelijk perfect horizontaal, de aftapplug te verwijderen, de motorolie af te tappen, de aftappakking te vervangen, de plug met het juiste aanhaalmoment vast te draaien en controleer de hete motor om er zeker van te zijn dat het lek is gerepareerd.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Land Rover Range Rover Evoque

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u hoeft deze alleen maar te vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft plakken, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Zelfde evaluatie, hot check of er olie uit uw Land Rover Range Rover Evoque lekt.

Olie lekt uit de drukschakelaar van mijn Land Rover Range Rover Evoque

Tot slot, als het uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lek in uw Land Rover Range Rover Evoque, kunt u deze op basis van de toegankelijkheid bereiken en gemakkelijk wijzigen. Om dit te doen, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, verplaatst u snel de vervangende drukschakelaar, maakt u het geheel schoon en voert u een hete test uit om te bevestigen dat er geen olie meer uit uw land lekt Rover Range Rover Evoque.

Voor elk ander type lek raden we u aan om naar uw monteur te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap vereist om sereen alleen uit te voeren.

Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector