Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Discovery keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. Vandaag gaan we kijken naar een probleem dat misschien klein lijkt, maar dat al snel vervelend blijkt te zijn als het niet wordt verholpen. Sterker nog, we gaan je helpen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Discovery-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je Land Rover Discovery?, en tot slot, wat de batterij is die overeenkomt met de kaart van uw Land Rover Discovery.

Hoe werkt de keycard van uw Land Rover Discovery?

Voordat we beschrijven hoe u de batterijen in uw Land Rover Discovery handsfree-kaart vervangt, zullen we kort beschrijven hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren houden automerken zich met dit vraagstuk bezig. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We laten u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart zien:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Land Rover Discovery eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een centraal slot met behulp van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Land Rover Discovery kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Discovery?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Land Rover Discovery?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Land Rover Discovery? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de ingebouwde fysieke sleutel kun je dit handmatig doen. Met betrekking tot het contact hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Land Rover Discovery:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik gebruiken voor de kaart van mijn Land Rover Discovery?

  Tot slot, om ons artikel af te maken, zullen we je helpen selecteer het kaartbatterijtype van uw Land Rover Discovery. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de goede te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Land Rover Discovery, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als u meer informatie over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery Sport-motor rammelt als het koud is
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector