Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover Evoque keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. In deze gids gaan we een probleem zien dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. Sterker nog, we gaan je helpen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Land Rover Range Rover Evoque kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen?, en tot slot, wat de batterij is die overeenkomt met de kaart van uw Land Rover Range Rover Evoque.

Hoe werkt de keycard van uw Land Rover Range Rover Evoque?

Voordat we demonstreren hoe u de batterijen in uw Land Rover Range Rover Evoque handsfree kaart vervangt, zullen we vrij snel samenvatten hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen probleem gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren onderzoeken autoleveranciers deze moeilijkheid. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën zullen belangrijke problemen vrij snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart demonstreren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Land Rover Range Rover Evoque eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Land Rover Range Rover Evoque kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor een elektrisch raam op Land Rover Range Rover?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

We zullen in dit deel doorgaan naar het deel dat u het meest interesseert in deze inhoud, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Land Rover Range Rover Evoque? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit handmatig doen. Wat betreft het contact, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te plaatsen, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Land Rover Range Rover Evoque:

 • Druk op de knop onderaan en trek daarbij de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type accu moet ik aanschaffen voor de kaart van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

  Eindelijk, om onze inhoudspagina te voltooien, zullen we u helpen kies het type kaartbatterij van uw Land Rover Range Rover Evoque. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Land Rover Range Rover Evoque, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Land Rover Range Rover?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector