Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Lexus UX-sleutelkaart?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. In de huidige tijd gaan we kijken naar een probleem dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt opgelost. Sterker nog, we gaan je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Lexus UX-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Lexus UX vervangen?, en, ten slotte, wat de batterij is die overeenkomt met de kaart van uw Lexus UX.

Hoe werkt de keycard van uw Lexus UX?

Voordat we u leren hoe u de batterijen in uw Lexus UX handsfree-kaart vervangt, zullen we vrij snel laten zien hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren onderzoeken automerken dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën zullen belangrijke problemen vrij snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart voorstellen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Lexus UX eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich naast uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Lexus UX kunt starten als de batterij leeg raakt.
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op Lexus UX controleren?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Lexus UX?

We gaan in dit deel door naar het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Lexus UX? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te kunnen functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de ingebouwde fysieke sleutel kun je dit handmatig doen. Wat betreft het contact, het enige wat je hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te plaatsen, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee je auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Lexus UX:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke categorie batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Lexus UX?

  Ten slotte zullen we u ondersteunen om onze artikelinhoud af te maken kies het type kaartbatterij van uw Lexus UX. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Lexus UX, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de Lexus UX in de categorie Lexus UX.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Lexus UX?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector