Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Land Rover Range Rover?

De meeste recente auto’s hebben altijd meer onderhoud nodig, niettemin zijn er enkele min of meer fundamentele. In dit artikel zullen we kijken naar een onderhoudswet die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te verzekeren. We gaan u inderdaad demonstreren hoe vervang je de remblokken van je auto in een Land Rover Range Rover? Hiervoor gaan we in een eerste stap ontdekken waarom het essentieel is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede deel gaan we ontdekken wat is de methode om de remblokken van uw Land Rover Range Rover te vervangen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom moet ik de remblokken van mijn Land Rover Range Rover vervangen?

Voordat we ontdekken hoe u de remblokken van uw auto vervangt, beginnen we met de inhoud van ons artikel door u uit te leggen wat de functie van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Land Rover Range Rover

De remblokken van een auto hebben een fundamenteel doel bij het correct hanteren van uw Land Rover Range Rover. Zij zullen het inderdaad verzekeren remwerking. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Land Rover Range Rover. Deze onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een coating die met de tijd en het gebruik zal slijten, vandaar de interesse om ze regelmatig te vervangen om optimaal remmen te behouden.

Wanneer moet u de remblokken van uw Land Rover Range Rover vervangen?

En nu zullen we het u laten zien hoe u weet of u de remblokken van uw Land Rover Range Rover moet vervangen. Houd er rekening mee dat de slijtage van uw remblokken, afhankelijk van het werk dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld stad of snelweg), niet hetzelfde zal zijn. Inderdaad, als u uw remmen regelmatig gebruikt, zal hun levensverwachting zeker afnemen. Wij zijn van mening dat de remblokken van een auto over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er verschillende signalen die u moeten waarschuwen voor slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Trilling van het rempedaal: als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, raadpleeg dan de inhoud van ons artikel over remtrillingen op de Land Rover Range Rover om de oorzaak van uw problemen te vinden.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Prijs vervanging remschijf voor Land Rover Range Rover?

Als u een van deze tekenen heeft, aarzel dan niet om de staat van uw remblokken zelf te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Land Rover Range Rover?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest geïntrigeerd door bent, hoe vervang je de remblokken van je Land Rover Range Rover?. Hieronder leggen we de stappen uit die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Land Rover Range Rover, om dit voor elkaar te krijgen, gebruikt u uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid met uw auto bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Over het algemeen heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven om te verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de juiste plaats zitten voordat u de remklauwen opnieuw installeert op uw Land Rover Range Rover.
 • Vergeet niet om uw wielen op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus je moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Injectieprobleem Land Rover Range Rover, wat te doen?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Land Rover Range Rover?

Tot slot, laatste deel van ons artikel inhoud over de handeling om de remblokken van uw Land Rover Range Rover te vervangen. Het is gewoon om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Op basis van de afwerking van uw auto (sportief of niet) zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook in de meeste gevallen fluctueren Het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken bij een gespecialiseerde online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. De voordelen van dit type site zijn de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een autocentrum of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set kussens tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector