Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Lincoln MKC?

De meeste recente auto’s hebben altijd meer service nodig, maar er zijn er een paar die min of meer noodzakelijk zijn. In deze artikelinhoud zullen we kijken naar een serviceactie die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. In werkelijkheid gaan we het je uitleggen hoe de remblokken van uw auto te veranderen in een Lincoln MKC? Hiervoor gaan we in een eerste stap ontdekken waarom het absoluut noodzakelijk is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede stap gaan we ontdekken wat is de techniek om de remblokken van uw Lincoln MKC te verwisselen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Lincoln MKC vervangen?

Voordat we ontdekken hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we onze inhoud beginnen door u uit te leggen wat de taak van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Lincoln MKC

De remblokken van een auto hebben een cruciaal doel bij het correct hanteren van uw Lincoln MKC. In werkelijkheid zijn zij degenen die ervoor zullen zorgen remwerking. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Lincoln MKC. Deze auto-onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een coating die met de tijd en het gebruik zal slijten, vandaar de interesse om ze regelmatig te vervangen om ideaal te remmen.

Wanneer moet u de remblokken van uw Lincoln MKC vervangen?

En nu zullen we het u verduidelijken hoe je weet of je de remblokken van je Lincoln MKC moet vervangen. Houd er rekening mee dat op basis van het gebruik dat u van uw auto heeft (bijvoorbeeld stad of snelweg), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Als u uw remmen heel vaak gebruikt, zal hun levensduur in werkelijkheid ongetwijfeld korter worden. We denken dat de remblokken van een auto over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Toch zijn er bepaalde signalen die u zouden moeten waarschuwen voor de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Veel langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, lees dan onze inhoud over remtrillingen op Lincoln MKC, om de oorzaak van uw problemen te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Remlicht Lincoln MKS blijft branden, wat te doen?

Als u een van deze symptomen heeft, aarzel dan niet om de staat van uw remblokken zelf te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te onderzoeken, hetzij door rechtstreeks naar een servicegebied te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Lincoln MKC?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe verwissel je de remblokken van je Lincoln MKC?. Onderaan de pagina beschrijven we de richtlijnen die u moet volgen om de remblokken van uw auto correct te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn aangepast aan uw Lincoln MKC, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van compatibiliteit met uw auto wanneer u bestelt op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te haken om de zuiger van uw remklauwen volledig in te trekken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Over het algemeen heb je dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven die je moet verwijderen om de remblokken van je auto te verwisselen en zo de remklauwen eraf te kunnen halen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de juiste plek zitten voordat u de remklauwen opnieuw installeert op uw Lincoln MKC.
 • Zorg ervoor dat u uw wielen op de grond vergrendelt, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Houd daar rekening mee remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus je zult heel voorzichtig de eerste 100 km moeten rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKC?

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Lincoln MKC?

Tot slot, laatste deel van onze inhoud over de operatie om de remblokken van uw Lincoln MKC te vervangen. Het is gewoon om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Op basis van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs meestal ook variëren het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken op een specifieke online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector