Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKC?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd functioneel zijn. Gloeilampen zijn ongetwijfeld slijtende onderdelen die na verloop van tijd voorspelbaar doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent zeker in dit artikel omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je vraagtekens plaatst hoe de lamp van een richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Lincoln MKC te vervangen, we hebben dit bericht gemaakt om u te helpen dit zonder enige hulp te doen zonder naar uw technicus te hoeven gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Lincoln MKC en in een tweede deel hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Lincoln MKC kunt vervangen.

Hoe weet u of de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKC doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw voertuig rijdt, heeft u niet altijd de gelegenheid om alle veiligheidskenmerken van uw Lincoln MKC te onderzoeken. Zeker, u bent vaker wel dan niet onderweg en hebt de neiging om in uw voertuig te stappen, uw reis te maken en deze onmiddellijk neer te zetten zonder de tijd te nemen om af en toe een controle te doen. Het is daarom belangrijk om in sommige gevallen de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat u hebben een uitgebrande richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Lincoln MKC, maar je merkte het niet. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Lincoln MKC aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechterachterlichten en stapt u uit de auto om te controleren of ze functioneel zijn.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u op de hoogte brengt van een gloeilamp achterste richtingaanwijzer op uw Lincoln MKC, zult u herkennen dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit houdt in dat u dat ook moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe servicelamp Lincoln MKC uit te schakelen

Misschien moet u nog een lamp vervangen, zoals die van uw dimlicht Lincoln MKC of uw positielichten op Lincoln MKC, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te bekijken om u te helpen deze vervanging te realiseren.

De achterste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKC vervangen

Laten we nu naar het meest interessante deel van deze inhoud gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Lincoln MKC vervangen? Houd er rekening mee dat deze methode heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Lincoln MKC is, raadpleeg dan onze speciale artikelinhoud. Niettemin zijn hier de gedetailleerde stappen die moeten worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel, verwijdert u de vloerbedekking of plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKC. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen als de kap oranje is, of oranje lampen als de kap transparant is, kies het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok. Onderzoek vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector