Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik het lampje van de achterste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. Lampen zijn zeker slijtdelen die onvermijdelijk zullen doorbranden naarmate de tijd verstrijkt en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent waarschijnlijk op deze pagina omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je denkt aan: hoe de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque te vervangen, hebben we dit artikel gemaakt om u te leren het zelf te doen zonder naar uw monteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque en in een tweede stap hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque kunt vervangen.

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Land Rover Range Rover Evoque te controleren. Natuurlijk heeft u vaak haast en heeft u de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom belangrijk om de moeite te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter heeft op uw Land Rover Range Rover Evoque, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Hier zijn de twee gebruikelijke methoden om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze zo snel mogelijk moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Land Rover Range Rover Evoque aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In werkelijkheid is er op elke auto een hoorbare waarschuwing die u op de hoogte stelt van een lamp van de achterste richtingaanwijzer doorgebrand op uw Land Rover Range Rover Evoque, zul je merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat dat ook moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste techniek hierboven weergegeven.
Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Misschien moet u nog een lamp vervangen, zoals die van uw Land Rover Range Rover Evoque dimlicht of uw positielichten op de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel niet om onze webinhoud te bekijken om u te helpen dit te realiseren vervanging.

De gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen

Laten we nu naar de belangrijkste stap van deze inhoud gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Land Rover Range Rover Evoque vervangen? Houd er rekening mee dat deze methode vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak toegang hebben tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Evoque, raadpleeg dan de inhoud van ons speciale artikel. Hier is echter de gedetailleerde beschrijving die moet worden gevolgd om deze handeling correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Haal de achterste knipperlichtgloeilamp uit uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt geïdentificeerd door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Land Rover Range Rover Evoque. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de hoes oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt operating
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Land Rover Range Rover Sport uit te schakelen

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector