Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor de beoordeling van de verkeersveiligheid of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk dat uw richtingaanwijzerlampen altijd functioneel zijn. Lampen zijn inderdaad versleten apparaten die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent zeker op deze website omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je probeert te vinden hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Land Rover Range Rover Sport vervangt, we hebben dit bericht geplaatst om u te helpen het alleen te doen zonder naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Sport en in een tweede deel hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Sport kunt vervangen.

Hoe weet u of de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Land Rover Range Rover Sport doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidskenmerken van uw Land Rover Range Rover Sport te onderzoeken. Inderdaad, u heeft vaak haast en heeft de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en deze meteen weer neer te zetten zonder de tijd te nemen om af en toe een controle te doen. Het is daarom noodzakelijk om af en toe wat tijd te besteden aan het onderzoeken van de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers. Het is heel goed mogelijk dat u een doorgebrande richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Land Rover Range Rover Sport, maar je merkte het niet. Hier zijn de twee basismethoden om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Land Rover Range Rover Sport aan, en vervolgens afwisselend uw linker- en rechterachterlichten en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een geluidssignaal dat u op de hoogte stelt van een Gloeilamp achterste richtingaanwijzer brandt op uw Land Rover Range Rover Sport, zult u merken dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit suggereert dat u dat ook moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven procedure.
Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Land Rover Range Rover uit te schakelen

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Land Rover Range Rover Sport met dimlicht of uw positielichten op de Land Rover Range Rover Sport. Aarzel niet om onze artikelen te lezen om u te helpen deze vervanging te voltooien.

De achterste richtingaanwijzerlamp op mijn Land Rover Range Rover Sport vervangen

Laten we nu naar het meest interessante deel van deze inhoudspagina gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp van de Land Rover Range Rover Sport vervangen? Houd er rekening mee dat deze bediening vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak toegang hebben tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw richtingaanwijzer aan de voorkant van uw Land Rover Range Rover Sport betreft, raadpleeg dan onze specifieke richtlijn. Hier is echter de gedetailleerde beschrijving die u moet uitvoeren om dit proces nauwkeurig te kunnen uitvoeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder door een externe visuele inspectie hebt vastgesteld, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport. Er zijn twee soorten lampen: transparante lampen als de kap oranje is, of oranje lampen als de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Land Rover Range Rover?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector