Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Land Rover Range Rover?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, u moet er zeker van zijn dat uw richtingaanwijzerlampen constant functioneel zijn. In feite dragen lampen auto-onderdelen die na verloop van tijd duidelijk zullen doorbranden en bijgevolg moeten worden verwisseld. Je bent waarschijnlijk in dit artikel omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je probeert erachter te komen hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Land Rover Range Rover vervangt, we hebben deze inhoud gemaakt om u te leren alles zelf te doen zonder naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap onderzoeken we hoe u een kapotte gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover inspecteert en in een tweede stap hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover kunt vervangen.

Hoe weet u of de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Land Rover Range Rover is doorgebrand of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de gelegenheid om alle veiligheidskenmerken van uw Land Rover Range Rover te onderzoeken. In feite heeft u over het algemeen haast en zult u waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en deze onmiddellijk neerleggen zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom noodzakelijk om af en toe de tijd te nemen om de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat u een doorgebrande richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Land Rover Range Rover, maar je nam het niet waar. Hier zijn de twee basisoplossingen om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Land Rover Range Rover aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechterachterlichten en stap uit de auto om te controleren of ze functioneel zijn.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In werkelijkheid is er op elke auto een hoorbare indicator die u waarschuwt voor een Gloeilamp richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Land Rover Range Rover, zult u zich realiseren dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit suggereert dat dat ook moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Land Rover Range Rover Evoque ?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Land Rover Range Rover dimlicht of uw positielichten op de Land Rover Range Rover. Aarzel niet om onze inhoudsartikelen te lezen om u te helpen deze vervanging te voltooien.

De gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Range Rover vervangen

Laten we nu naar de meest interessante stap van deze inhoud gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp van de Land Rover Range Rover vervangen? Houd er rekening mee dat deze techniek vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover is, raadpleeg dan onze specifieke artikelinhoud. Aan de andere kant is hier de volledige beschrijving die u moet volgen om dit werk nauwkeurig uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic hoes om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtlamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder in dit artikel hebt geïdentificeerd door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen als de kap oranje is, of oranje lampen als de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok. Onderzoek vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp correct werkt
Weiterlesen:
Injectieprobleem Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector