Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe wordt Lexus IS gesleept?

Het hebben van een auto is handig, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Desalniettemin is een Lexus IS die niet rijdt moeilijk te verplaatsen en het enige antwoord is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. In deze richtlijn lichten we toe hoe een Lexus IS te slepen, met respect voor de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Lexus IS, vervolgens hoe u zelf een Lexus IS kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Lexus IS wilt slepen

Het is natuurlijk mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Lexus IS u zult enkele beperkingen moeten volgen. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Lexus IS sleept, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide voertuigen, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lexus IS en de auto die eraan sleept, goed zijn uitgelijnd, om goed gedrag te vertonen.
 • Schakel de waarschuwingslichten op beide voertuigen in.
 • Als de gesleepte Lexus IS geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Lexus IS

Zelf een Lexus IS slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Lexus IS, we zullen u de verschillende oplossingen leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lexus IS te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lexus IS te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de voertuigen, waardoor u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Heb werkende signalering op de Lexus IS om te worden gesleept.

Dit zijn de regels die u moet volgen als u dat wilt sleep uw Lexus IS. Houd er echter rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Lexus IS door een specialist slepen

.

Tot slot, laatste deel van onze gids, als u uw Lexus IS niet in goede omstandigheden kunt slepen, is dit de meest rationele remedie: een sleepwagen bellen om uw auto te slepen. Dit is misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract staat (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de zorgen waarmee u worstelt goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Mijn Lexus IS trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lexus IS te slepen in goede omstandigheden.

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector