Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Continental?

Het is zeer waarschijnlijk warm, u heeft net een nieuwe auto gekocht en u wilt gebruik maken van een van de beste mogelijkheden van uw Lincoln Continental, airconditioning!

Bij de meeste motorvoertuigen is het aanzetten van de airconditioning niet lastig uit te voeren, maar vandaag gaan we kijken naar dit proces, dat, hoewel het gebruikelijk is, een beetje lastig kan zijn voor beginners. Dus we zullen zien hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Continental? Eerst zullen we zien hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw Lincoln Continental inschakelt en tot slot geven we u enkele suggesties voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op Lincoln Continental?

De airconditioning van uw Lincoln Continental werkt op een zeer gelijkwaardige manier als die van uw koelkast, eigenlijk werkt het met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van de toestand (vloeistof of gas), koud zal afgeven. Dit systeem werkt in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste elementen die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw Lincoln Continental correct werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste onderdeel van uw airconditioning systeem, het regelt de druk in uw circuit en regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: deze kleine spoel heeft als doel, net als een radiator, het gas in temperatuur te laten afnemen en terug te laten keren naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsblazer zal de onder druk staande vloeistof aan een hoge temperatuur onderwerpen, waardoor deze in gas zal veranderen en tijdens deze overgang koude zal produceren die door de verdamper in het passagierscompartiment wordt afgegeven.
Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Lincoln Continental?

In feite werkt dit systeem in een gesloten circuit en door variaties in temperatuur en druk te creëren, krijgt het koelgas de kans om van toestand te veranderen, wat leidt tot de productie van warmte of koude. Jij nu weten hoe de airconditioning van uw Lincoln Continental werkt.

Hoe zet je de airconditioning aan op Lincoln Continental?

Laten we nu verder gaan met het deel dat u het meest interesseert, hoe schakel ik de airconditioning in op Lincoln Continental? Hoewel dit proces voor de meesten van jullie eenvoudig genoeg is, zou het zonde zijn om er geen baat bij te hebben, omdat je niet weet hoe je het moet inschakelen.

Zet de airconditioning handmatig aan op Lincoln Continental

Er zijn twee soorten airconditioning op Lincoln Continental, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, dit type airconditioning op Lincoln Continental is wat we kunnen bel het basisniveau. In werkelijkheid geeft het je niet toegang tot veel configuraties, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto te koelen. U kiest eenvoudig het ventilatievermogen en de temperatuur van de lucht die uw systeem uitblaast. Om de airconditioning van uw Lincoln Continental in te schakelen, moet u de A / C-knop van uw Lincoln Continental aanzetten en vervolgens de ventilatie en temperatuur van uw Lincoln Continental instellen.

Zet de automatische klimaatregeling aan op een Lincoln Continental

Tot slot zullen we zien hoe de automatische airconditioning op Lincoln Continental in te schakelen. Hoewel de techniek erg identiek is aan handmatige airconditioning, zijn er enkele extra mogelijkheden waarmee u verfrissende lucht met meer comfort kunt waarderen. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, kunt u bij automatische airconditioning de temperatuur kiezen die u in de cabine wilt hebben en het systeem reguleert zichzelf om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heeft u vaak de mogelijkheid om de «Bi-Zone» -optie te gebruiken, die u de kans biedt om verschillende temperaturen te kiezen op basis van de zones van uw Lincoln Continental. Om de automatische airconditioning op uw Lincoln Continental in te schakelen, hoeft u alleen maar de A / C-knop van uw ventilatiesysteem aan te zetten, vervolgens de gewenste temperatuur te kiezen en de airconditioning op uw Lincoln Continental te laten werken.

Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Lincoln Continental?

Enkele tips voor het gebruik van de airconditioning van uw Lincoln Continental

Eindelijk, laatste deel van onze inhoud, nu u begrijpt hoe u de airconditioning op uw Lincoln Continental moet inschakelen, zullen we u enkele praktische suggesties geven om het gebruik van uw airconditioning te verbeteren en te behouden:

  • Wanneer u aankomt in uw Lincoln Continental die in de zon is achtergelaten, opent u eerst uw ramen tegelijkertijd als airconditioning om de overtollige warme lucht te verwijderen en sluit u ze vervolgens weer om uw airconditioning te laten werken.
  • In de winter kunt u uw airconditioner gebruiken om de mist van de tegels te verwijderen, omdat deze door zijn luchtontvochtiger nuttiger is dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw Lincoln Continental 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw aircocompressor te sparen en om luchtjes in het passagierscompartiment te voorkomen. Mocht u enige onaangename geur hebben waargenomen die afkomstig is van de airconditioning in uw Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze pagina over dit onderwerp te lezen.

.

 • Schakel de airconditioning van uw Lincoln Continental regelmatig in, zelfs in de winter, om ervoor te zorgen dat deze effectief blijft werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom ook niet rechtstreeks op uw gezicht, maar eerder op uw armen of borst.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector