Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKC?

Het is vrijwel zeker warm, u heeft net een nieuwe auto gekocht en u wilt graag gebruik maken van een van de handigste mogelijkheden van uw Lincoln MKC, airconditioning!

Bij de meeste motorvoertuigen is het inschakelen van de airconditioning geen moeilijke taak om uit te voeren, maar in dit artikel gaan we dit proces bekijken, dat, hoewel gewoon, een beetje ingewikkeld kan zijn voor beginners. Dus we zullen het ontdekken hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKC? Eerst zullen we ontdekken hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw Lincoln MKC inschakelt en tot slot geven we u enkele aanbevelingen voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op Lincoln MKC?

De airconditioning van uw Lincoln MKC werkt op een zeer vergelijkbare manier als die van uw koelkast, sterker nog, hij werkt met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van de toestand (vloeistof of gas), koud zal afgeven. Dit systeem werkt in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste componenten die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw Lincoln MKC correct werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste onderdeel van uw airconditioningsysteem, het regelt de druk in uw circuit en het regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: deze kleine spoel heeft als doel, zoals een radiator, het gas in temperatuur te laten dalen en terug te laten keren naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsblazer zal de onder druk staande vloeistof aan een hoge temperatuur onderwerpen, waardoor deze in gas zal veranderen en tijdens deze omschakeling zal er koude ontstaan ​​die door de verdamper in het passagierscompartiment wordt gestuurd.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln MKC?

In feite werkt deze unit in een gesloten circuit en door variaties in temperatuur en druk te creëren, zal het koelgas in staat worden gesteld om van toestand te veranderen, waardoor warmte of koude wordt geproduceerd. Jij nu weten hoe de airconditioning van uw Lincoln MKC werkt.

Hoe zet je de airconditioning aan op Lincoln MKC?

Laten we nu verder gaan naar het deel dat u het meest interesseert, hoe de airconditioning inschakelen op Lincoln MKC? Hoewel deze taak voor velen van jullie niet zo moeilijk is, zou het zonde zijn om er niet volledig gebruik van te maken, omdat je niet weet hoe je hem aan moet zetten.

Zet de airconditioning handmatig aan op Lincoln MKC

Er zijn twee soorten airconditioning op de Lincoln MKC, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, deze stijl van de airconditioning op de Lincoln MKC is wat we zouden kunnen bel het instapniveau. In werkelijkheid geeft het je niet toegang tot veel bedieningselementen, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto op te frissen. U kunt alleen de ventilatie-intensiteit en de temperatuur van de lucht die uw systeem uitblaast selecteren. Om de airconditioning van uw Lincoln MKC in te schakelen, moet u de A / C-knop van uw Lincoln MKC aanzetten en vervolgens de ventilatie en temperatuur van uw Lincoln MKC instellen.

Zet de automatische klimaatregeling aan op een Lincoln MKC

Eindelijk zullen we ontdekken hoe de automatische airconditioning op Lincoln MKC in te schakelen. Hoewel de methode zeer gelijkwaardig is aan handmatige airconditioning, zijn er enkele extra mogelijkheden waarmee u met veel meer gemak van frisse lucht kunt genieten. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, kunt u bij automatische airconditioning de temperatuur selecteren die u in de cabine wilt hebben en het systeem reguleert zichzelf om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heeft u in veel gevallen de keuze om de «Bi-Zone» -functie te gebruiken, die u de mogelijkheid biedt om verschillende temperaturen te kiezen op basis van de zones van uw Lincoln MKC. Om de automatische airconditioning op uw Lincoln MKC in te schakelen, hoeft u alleen maar de A / C-knop van uw ventilatie-unit aan te zetten, vervolgens de gewenste temperatuur te selecteren en de airconditioning op uw Lincoln MKC aan te laten.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Lincoln MKC?

Enkele adviezen over het gebruik van de airconditioning van uw Lincoln MKC

Eindelijk, laatste deel van onze inhoudspagina, nu u begrijpt hoe u de airconditioning op uw Lincoln MKC inschakelt, zullen we u enkele praktische aanbevelingen geven om het gebruik van uw airconditioning te verbeteren en te behouden:

  • Wanneer u aankomt in uw Lincoln MKC die in de zon is achtergelaten, opent u eerst uw ramen tegelijkertijd als airconditioning om de overtollige warme lucht te verwijderen en sluit u ze opnieuw om uw airconditioning te laten werken.
  • In de wintermaanden kunt u uw airconditioner gebruiken om de mist van de tegels te verwijderen, dankzij de luchtontvochtiger is deze handiger dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw Lincoln MKC 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw aircocompressor te onderhouden en om luchtjes in het passagierscompartiment te voorkomen. Mocht u een onaangename geur hebben opgemerkt die afkomstig is van de airconditioning in uw Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken

.

 • Zet de airconditioning van uw Lincoln MKC regelmatig aan, zelfs in de winter, om hem effectief te laten werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom ook niet rechtstreeks op uw gezicht, maar op uw armen of borst.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector