Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKS?

Het is waarschijnlijk warm, u heeft zojuist een nieuw motorvoertuig aangeschaft en u wilt een van de handigste mogelijkheden van uw Lincoln MKS gebruiken: airconditioning!

Bij de meeste auto’s is het inschakelen van de airconditioning niet moeilijk, maar vandaag gaan we kijken naar dit proces, dat, hoewel normaal, een beetje lastig kan zijn voor beginners. Dus we zullen ontdekken hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKS? Eerst zullen we ontdekken hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw Lincoln MKS inschakelt en tot slot geven we u enkele tips voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op Lincoln MKS?

De airconditioning van uw Lincoln MKS werkt op een identieke manier als die van uw koelkast, hij werkt eigenlijk met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van de toestand (vloeistof of gas), koud zal afgeven. Dit systeem werkt in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste onderdelen die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw Lincoln MKS naar behoren werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste onderdeel van uw airconditioning systeem, het regelt de druk in uw circuit en regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: Deze kleine spoel heeft als doel, net als een radiator, het gas in temperatuur te laten dalen en terug te laten keren naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsblazer zal de onder druk staande vloeistof aan een hoge temperatuur onderwerpen, waardoor deze in gas zal veranderen en tijdens deze omschakeling koude zal produceren die door de verdamper in de passagiersruimte wordt gestuurd.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Lincoln MKC installeren?

In feite werkt dit systeem in een gesloten circuit en door variaties in temperatuur en druk te creëren, zal het koelgas in staat worden gesteld om van toestand te veranderen, wat leidt tot de productie van warmte of koude. Jij nu weten hoe de airconditioning van uw Lincoln MKS werkt.

Hoe zet je de airconditioning aan op Lincoln MKS?

Laten we nu verder gaan naar het deel dat u het meest interesseert, hoe de airconditioning inschakelen op Lincoln MKS? Hoewel dit proces voor velen van jullie niet zo moeilijk is, zou het zonde zijn om er niet volledig gebruik van te maken, omdat je niet weet hoe je het aan moet zetten.

Zet de airconditioning handmatig aan op Lincoln MKS

Er zijn twee soorten airconditioning op de Lincoln MKS, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we zullen beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, deze stijl van de airconditioning op de Lincoln MKS is wat we konden bel de goedkope. Het geeft je inderdaad geen toegang tot veel aanpassingen, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto op te frissen. U kunt gewoon de ventilatie-intensiteit en de temperatuur van de lucht die uw systeem blaast selecteren. Om de airconditioning van uw Lincoln MKS in te schakelen, moet u de A / C-knop van uw Lincoln MKS aanzetten en vervolgens de ventilatie en temperatuur van uw Lincoln MKS instellen.

Zet de automatische klimaatregeling aan op een Lincoln MKS

Eindelijk zullen we zien hoe de automatische airconditioning op Lincoln MKS in te schakelen. Hoewel de techniek vrijwel identiek is aan handmatige airconditioning, zijn er enkele aanvullende mogelijkheden waarmee u met meer gemak van koude lucht kunt genieten. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, kunt u bij automatische airconditioning de temperatuur selecteren die u in de cabine wilt hebben en het systeem reguleert zichzelf om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heeft u in veel gevallen de mogelijkheid om de “Bi-Zone” -optie te gebruiken, die u de mogelijkheid biedt om verschillende temperaturen te kiezen op basis van de zones van uw Lincoln MKS. Om de automatische airconditioning op uw Lincoln MKS in te schakelen, hoeft u alleen maar de A / C-knop van uw ventilatiesysteem aan te zetten, vervolgens de gewenste temperatuur te selecteren en de airconditioning op uw Lincoln MKS aan te laten.

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln MKC?

Enkele adviezen over het gebruik van de airconditioning van uw Lincoln MKS

Om af te ronden, het laatste deel van de inhoud van ons artikel, nu u weet hoe u de airconditioning op uw Lincoln MKS moet inschakelen, zullen we u enkele praktische tips geven om het gebruik van uw airconditioning te optimaliseren en te onderhouden:

  • Wanneer u uw Lincoln MKS binnengaat die in de zon is achtergelaten, opent u eerst uw ramen tegelijkertijd met de airconditioning om de overtollige hete lucht te verwijderen voordat u ze weer sluit om uw airconditioning te laten werken.
  • Tijdens de koude maanden kunt u uw airconditioner gebruiken om de nevel van de tegels te verwijderen, omdat deze door zijn luchtontvochtiger nuttiger is dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw Lincoln MKS 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw aircocompressor te onderhouden en om luchtjes in het passagierscompartiment te voorkomen. Mocht u een onaangename geur hebben opgemerkt die afkomstig is van de airconditioning in uw Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze artikelinhoud over dit onderwerp te raadplegen

.

 • Zet de airconditioning van uw Lincoln MKS regelmatig aan, zelfs in de winter, om hem goed te laten werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom ook niet rechtstreeks op uw gezicht, maar op uw armen of borst.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector