Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Navigator?

Het is waarschijnlijk warm buiten, u heeft net een nieuwe auto gekocht en u wilt een van de beste opties van uw Lincoln Navigator gebruiken: airconditioning!

Bij de meeste auto’s is het inschakelen van de airconditioning niet moeilijk om uit te voeren, maar in dit artikel gaan we kijken naar deze actie, die, hoewel normaal, een beetje ingewikkeld kan zijn voor beginners. Dus we zullen het ontdekken hoe zet ik de airconditioning aan op een Lincoln Navigator? Eerst zullen we ontdekken hoe het werkt, vervolgens hoe u de airconditioning op uw Lincoln Navigator inschakelt en tot slot geven we u enkele aanbevelingen voor het gebruik ervan.

Hoe werkt de airconditioning op Lincoln Navigator?

De airconditioning van uw Lincoln Navigator werkt op een vergelijkbare manier als die van uw gezinskoelkast, de waarheid is dat hij werkt met een compressor en koelgassysteem die, afhankelijk van de staat (vloeistof of gas), koud zal afgeven. Dit systeem functioneert in een gesloten circuit. Dit zijn de belangrijkste onderdelen die ervoor zorgen dat de airconditioning van uw Lincoln Navigator correct werkt:

 • De compressor: Het is het belangrijkste onderdeel van uw airconditioningunit, het beheert de druk in uw circuit en regelt de circulatie van vloeistoffen in het circuit.
 • De condensor: deze kleine spoel heeft als hoofddoel, zoals een radiator, het gas in temperatuur te laten dalen en terug te laten keren naar een vloeibare toestand (55 graden).
 • De luchtblazer en de verdamper: De verwarmingsblazer zal de onder druk staande vloeistof aan een hoge temperatuur onderwerpen, waardoor deze in gas zal transformeren en tijdens deze overgang koude zal genereren die door de verdamper in het passagierscompartiment wordt gestuurd.
Weiterlesen:
Lincoln Navigator die alleen accelereert

In feite functioneert dit systeem in een gesloten circuit, en door variaties in temperatuur en druk te veroorzaken, zal het koelgas de toestand kunnen wijzigen, waardoor warmte of koude wordt geproduceerd. Jij nu weten hoe de airconditioning van uw Lincoln Navigator werkt.

Hoe zet je de airconditioning aan op Lincoln Navigator?

Laten we nu verder gaan naar het gedeelte dat u het meest interesseert, hoe schakel ik de airconditioning in op de Lincoln Navigator? Hoewel deze taak voor de meesten van jullie gemakkelijker is dan je denkt, zou het jammer zijn om er niet het maximale uit te halen, omdat je niet weet hoe je hem aan moet zetten.

Zet de airconditioning handmatig aan op Lincoln Navigator

Er zijn twee soorten airconditioning op Lincoln Navigator, de handmatige airconditioning en de automatische airconditioning, we zullen beginnen met de meest voorkomende van de twee, de handmatige airconditioning, deze versie van de airconditioning op Lincoln Navigator is wat we konden bel het instapniveau. In werkelijkheid geeft het je niet toegang tot veel configuraties, maar je hebt al de mogelijkheid om de lucht in je auto op te frissen. U kiest eenvoudig het ventilatievermogen en de temperatuur van de lucht die uw systeem uitblaast. Om de airconditioning van uw Lincoln Navigator in te schakelen, moet u de A / C-knop van uw Lincoln Navigator aanzetten en vervolgens de ventilatie en temperatuur van uw Lincoln Navigator instellen.

Zet de automatische klimaatregeling aan op een Lincoln Navigator

Ten slotte zullen we erachter komen hoe de automatische airconditioning op de Lincoln Navigator in te schakelen. Hoewel de methode erg identiek is aan handmatige airconditioning, zijn er enkele extra opties waarmee u met nog meer gemak kunt profiteren van koude lucht. In tegenstelling tot handmatige airconditioning, kunt u met automatische airconditioning de gewenste temperatuur in de cabine selecteren en het systeem reguleert zichzelf om deze te bereiken. Naast de automatische klimaatregeling heeft u vaak de mogelijkheid om de «Bi-Zone» -optie te gebruiken, waarmee u verschillende temperaturen kunt selecteren op basis van de zones van uw Lincoln Navigator. Om de automatische airconditioning op uw Lincoln Navigator in te schakelen, hoeft u alleen maar de A / C-knop van uw ventilatiesysteem aan te zetten, vervolgens de gewenste temperatuur te selecteren en de airconditioning op uw Lincoln Navigator te activeren.

Weiterlesen:
GPS Lincoln Navigator werkt niet Lincoln Navigator

Enkele aanbevelingen voor het gebruik van de airconditioning van uw Lincoln Navigator

Eindelijk, laatste deel van de inhoud van ons artikel, nu u hebt geleerd hoe u de airconditioning op uw Lincoln Navigator kunt inschakelen, zullen we u enkele praktische aanbevelingen doen om het gebruik van uw airconditioning te optimaliseren en te onderhouden:

  • Wanneer u uw Lincoln Navigator binnengaat die in de zon is achtergelaten, opent u eerst uw ramen tegelijkertijd als airconditioning om de overtollige hete lucht te verwijderen en sluit u ze vervolgens weer om uw airconditioning te laten werken.
  • Tijdens de koude maanden kunt u uw airconditioner gebruiken om de mist van de tegels te verwijderen, dankzij de luchtontvochtiger zal deze krachtiger zijn dan uw verwarmingssysteem.
  • Schakel de airconditioning in uw Lincoln Navigator 5 minuten voordat u de motor uitzet uit om uw aircocompressor te sparen en vochtgeur in het passagierscompartiment te voorkomen. Mocht u een onaangename geur hebben ontdekt die wordt veroorzaakt door de airconditioning in uw Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze pagina over dit onderwerp te bekijken.

.

 • Schakel de airconditioning van uw Lincoln Navigator regelmatig in, ook in de winter, om hem effectief te laten werken.
 • Stel uw airconditioning niet in op een temperatuur die te verschillend is van de buitentemperatuur, anders kunt u ziek worden. Projecteer de luchtstroom bovendien niet rechtstreeks op uw gezicht, maar eerder op uw armen of borst.

Als u nog vragen heeft over de Lincoln Navigator, aarzel dan niet om onze Lincoln Navigator-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector