Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe zijspiegels op een Land Rover Discovery Sport inklappen?

Sommige manipulaties lijken misschien voor de hand liggend op uw auto, maar toch is elk motorvoertuig anders en als u een nieuwe koopt, aan u uitleent of er een huurt, is het niet altijd gemakkelijk om ze uit te voeren. Daarom gaan we het je in deze post leren hoe u de zijspiegels van uw Land Rover Discovery Sport opvouwt. Als u in het stadscentrum parkeert of uw auto een tijdje stil laat staan, is het in werkelijkheid beter om ze in te klappen om problemen te voorkomen. Om dit probleem te beantwoorden, zullen we eerst de verschillende versies van zijspiegels die er zijn, beschrijven en vervolgens, in een tweede deel, hoe u de zijspiegels van uw Land Rover Discovery Sport neerklapt, en tot slot de mogelijke complicaties die u kunt tegenkomen.

Verschillende soorten zijspiegels op een Land Rover Discovery Sport

Voordat we u de exacte methode voor het inklappen van de spiegels van uw Land Rover Discovery Sport demonstreren, zullen we snel de verschillende versies van spiegels identificeren. In werkelijkheid zijn er, ook al is dit niet de meest technische uitrusting van een auto, verschillende soorten zijspiegels die over het algemeen betrekking zullen hebben op de exterieurpakketten van uw auto, hier zijn ze:

  • Handmatig inklapbare en handmatig verstelbare zijspiegels.
  • Handmatige en elektrisch inklapbare spiegels
  • Elektrisch verstelbare automatisch inklapbare zijspiegels

Hoe vouw je de zijspiegels van een Land Rover Discovery Sport?

We zullen in deze sectie achterhalen waarom je in dit artikel terecht bent gekomen, hoe de zijspiegels van een Land Rover Discovery Sport opvouwen? Zoals we hierboven hebben beschreven, vouwt elk type spiegel op een specifieke manier, vindt u hieronder elk van de uit te voeren acties

Weiterlesen:
Hoe de elektrische Land Rover Discovery Sport met trekhaak te installeren?

Hoe vouw je handmatige zijspiegels op een Land Rover Discovery Sport?

  • Opklapbare Land Rover Discovery Sport handmatige zijspiegels: Voor dit soort spiegel is niets zo ingewikkeld, u gaat voor uw spiegel staan ​​en duwt hem naar binnen, naar de achterkant van het motorvoertuig. Er moet een inkeping worden gemaakt door een voldoende sterke kracht uit te oefenen

    .

  • Handmatig elektrisch inklapbare zijspiegels op Land Rover Discovery Sport: Kijk uit voor dit soort spiegel, controleer of ze handmatig en niet elektrisch inklappen, u vindt informatie in de handleiding van uw Land Rover Discovery Sport.

Hoe vouw je de automatische zijspiegels van een Land Rover Discovery Sport in?

Om af te sluiten, voor dit laatste soort spiegel is niets minder ingewikkeld: uw zijspiegels worden neergeklapt en geopend telkens wanneer u uw Land Rover Discovery Sport opent of sluit. Op sommige automatische modellen kun je je spiegels nog steeds handmatig inklappen, hoewel je heel voorzichtig moet zijn, meestal moet je ze bij het handmatig neerklappen openen via de elektrische opening om de slag van de spiegels te resetten.

Problemen met de zijspiegel die niet meer op mijn Land Rover Discovery Sport klapt?

Als u zich in de omstandigheid bevindt dat een zijspiegel van uw Land Rover Discovery Sport niet meer wil neerklappen we zullen proberen u te helpen bij het oplossen van uw probleem:

  • Handmatige zijspiegel Land Rover Discovery Sport die niet kan worden neergeklapt: in dat geval moet er iets zijn gewricht in de weg zitten, of het is geforceerd en kan niet worden neergeklapt, kijk naar die kant ervan.
  • Automatische elektrische zijspiegel Land Rover Discovery Sport die niet meer kan worden neergeklapt: In dit geval kunnen er verschillende problemen zijn, u heeft mogelijk het automatisch inklappen gedeactiveerd, kijk in uw handleiding hoe u de techniek moet uitvoeren, want bepaald door uw auto kan het anders zijn. Als het eerder een motorprobleem is, zult u zeker de motor van de spiegel moeten vervangen, dit gebeurt vaak wanneer een spiegel met de hand wordt geforceerd.
Weiterlesen:
Waar is starter op Land Rover Discovery ?

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector