Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Discovery

In deze moderne tijd is het erg belangrijk om voor uw auto te zorgen. Als u niet de minimale routineonderhoud uitvoert, of als u geen rekening houdt met tekenen van ongebruikelijkheid, loopt u het risico uw auto te zien verwelken. Dit is precies het onderwerp waar we ons op deze webpagina op gaan richten, een van de aanwijzingen die automobilisten het meest hinderen is de Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Discovery . In een poging om u te helpen dit waarschuwingslampje te analyseren, zullen we eerst zien wat dit riemwaarschuwingslampje op Land Rover Discovery aangeeft, en dan in een tweede hoe verder te gaan als het waarschuwingslampje voor de veiligheidsgordel blijft branden en piept op Land Rover Discovery? .

Indicatielampje veiligheidsgordel op Land Rover Discovery

Dus we beginnen met de inhoud over de veiligheidsgordellampje op Land Rover Discovery . Deze of deze lampjes, afhankelijk van de serie van uw motorvoertuig, u heeft er misschien maar één of één per stoel, heeft de taak om de bestuurder te verwittigen en passagiers eraan herinneren hun veiligheidsgordels om te doen . Het wordt geactiveerd wanneer het contact van uw Land Rover Discovery wordt ingeschakeld. Het kan worden gecombineerd met: aanwezigheidssensor , die dankzij een weegsensor de mogelijkheid heeft om de aanwezigheid van een passagier op de stoelen te voelen. Houd er rekening mee dat u zowel door de verkeersregels als door uw passagiers verplicht bent om veiligheidsgordels te dragen in elk bewegend voertuig, het is voor uw veiligheid, dus dit waarschuwingslicht is een goede manier om te voorkomen dat u uzelf in gevaar brengt. Dit waarschuwingslampje veiligheidsgordel kan worden gecombineerd met een pieper , om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van de omissie.

Weiterlesen:
Wegligging Land Rover Discovery Sport

Waarom gaat het gordellampje branden bij Land Rover Discovery?

We gaan nu over op de abnormale redenen voor het gordellicht om Land Rover Discovery in te schakelen . Na verloop van tijd moet het gewoon oplichten als een passagier die op een stoel zit zijn riem niet heeft vastgemaakt, hier is een lijst met de verschillende problemen die u kunt hebben met uw riemindicator:

  • De veiligheidsgordelindicator gaat onbedoeld aan met of zonder het zoemeralarm hoewel de veiligheidsgordels effectief zijn vastgemaakt, hoewel u in uw Land Rover Discovery rijdt, is het in een dergelijk geval mogelijk dat de gespsensor defect is

    .

  • Het waarschuwingslampje voor de Land Rover Discovery-gordel gaat branden op een lege stoel: In dit geval is het waarschijnlijk dat de aanwezigheidssensor defect is.
  • Het controlelampje veiligheidsgordel blijft branden en er is geen hoorbaar alarm: Het kan het licht of de zekering zijn die het probleem is als alle gordels in de bezette stoelen effectief zijn vergrendeld.

Wat als het lampje van de veiligheidsgordel niet uitgaat op Land Rover Discovery?

Nu dat we hebben de problemen die u kunt hebben met het lampje van uw veiligheidsgordel dat op uw Land Rover Discovery blijft , we zullen proberen u de oplossingen te geven die u kunt los het op en schakel het gordellampje op het dashboard van uw Land Rover Discovery uit .

  • Aanwezigheidssensor probleem: : Als u hebt kunnen vaststellen dat uw lichtprobleem wordt veroorzaakt door een aanwezigheidssensor, moet u controleren of er geen gewicht op uw stoelen rust, aangezien een eenvoudige boodschappentas de sensor kan activeren en de gordel kan doen oplichten licht op uw Land Rover Discovery. Heb je niets op je stoelen en zijn je sensoren defect, dan zul je naar een monteur moeten om deze te laten vervangen door een nieuwe, de sensoren kosten doorgaans tussen de 50 en 100 euro. tussen 50 en 100 euro.
  • Riemgesp sensor problemen: Als de riemgespsensor niet correct werkt, moet het indicatielampje ongelegen branden. Probeer het te verplaatsen om te zien of iets het blokkeert, in een ander geval moet je dat doen Als je het vervangt, kun je er een aantal ontdekken in het breken van motorvoertuigen, in elk ander geval zul je 100aine van euro moeten rekenen .

    .

  • Als het licht tenslotte uw problemen veroorzaakt, u moet de zekeringkast in het interieur van uw Land Rover Discovery bekijken.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Land Rover Discovery uit?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector