Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

Het hebben van een probleem met uw auto komt vaak voor, want recente automobielen worden helaas steeds complexer en daardoor onderhevig aan steeds meer mogelijke pech. In dit artikel gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Land Rover Discovery Sport op te lossen . Dit is een probleem dat vooral hinderlijk is, omdat het uw auto vroeg of laat naar een niet-startende of kapotte motor kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien hoe injectie werkt, dan, wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Land Rover Discovery Sport injectoren , en tot slot, hoe deze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Land Rover Discovery Sport?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door onmiddellijk uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om de bijbehorende storingen te begrijpen.

De injectiesysteem van een Land Rover Discovery Sport beheert de brandstofinlaat in de motoreenheid , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk te komen om de brandstof in de motorunit af te voeren. De injectiepomp zorgt voor het onder druk brengen van de brandstof en het overbrengen naar de injectoren, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Land Rover Discovery Sport. Het voordeel van brandstofinjectie is dat de dosering veel nauwkeuriger is dan bij een carburateur en dat daardoor een beter lucht / brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk wordt.

Weiterlesen:
GPS Land Rover Discovery werkt niet Land Rover Discovery

Wat zijn de verschillende injectieproblemen bij Land Rover Discovery Sport?

In dit tweede deel gaan we verkennen de verschillende injectieproblemen en hun manifestaties die u kunt tegenkomen op uw Land Rover Discovery Sport .

Injectiepomp problemen Land Rover Discovery Sport

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Land Rover Discovery Sport zien, er zijn er niet veel, ze zijn vaak hardnekkig, maar we zullen ze hieronder beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht / brandstofmengsel en dus een slechte verbranding zal veroorzaken en dus het gedrag van de motor van uw Land Rover Discovery Sport.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Land Rover Discovery Sport: Als u een aanzienlijk lekprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u niet genoeg druk zult hebben en daarom zal de verbranding van uw brandstof niet goed zijn

.

Betreffende gevolgen en manifestaties van een brandstofpompprobleem op een Land Rover Discovery Sport , je zult ongetwijfeld voelen, een gebrek aan vermogen, je motorblok grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Land Rover Discovery Sport

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Land Rover Discovery Sport . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, dit zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Dirty Land Rover Discovery Sport-injectoren: Dit kan gebeuren vanwege een slechte brandstofkwaliteit, ze zullen minder brandstof doorlaten of meer als ze volledig verstopt zijn. Mogelijk hebt u dus een of meer cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Land Rover Discovery Sport-injector: het is vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, maar ook, in zeldzame gevallen, kan worden gebarsten of gebroken.
  • Injector Land Rover Discovery Sport HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, laat deze niets los.
Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Discovery Sport achterbank te verwijderen?

Betreffende de symptomen van injectorproblemen op uw Land Rover Discovery Sport het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen krijgen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Land Rover Discovery Sport oplossen?

Om ons artikel over de injectieproblemen bij Land Rover Discovery Sport , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na nauwkeurig onderzoek uw injectiepomp de belangrijkste oorzaak van uw problemen is, zal het helaas erg moeilijk zijn om op de problemen in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren, en soms de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Land Rover Discovery Sport reinigen, aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: het vervangen en de aanschaf van een gezamenlijke kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet het nog steeds kunnen vervangen, denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over de injectoren die lekken Land Rover Discovery Sport, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, in het algemeen gesproken, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op Land Rover Discovery?

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector