Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Land Rover Discovery, wat te doen?

Een probleem met uw motorvoertuig komt vaak voor, omdat recente auto’s helaas steeds moeilijker worden en bijgevolg onderhevig zijn aan steeds meer mogelijke pechgevallen. Vandaag gaan we je proberen te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Land Rover Discovery op te lossen . Dit is een probleem dat vooral frustrerend is omdat het uw auto vroeg of laat tot een niet-startende of beschadigde motor kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, wat zijn de verschillende problemen die zich kunnen voordoen op een Land Rover Discovery-injectoren? , en tot slot, hoe ze op te lossen.

Wat is de bedoeling van de injectie van een Land Rover Discovery?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om de ermee verbonden storingen te ontdekken.

De injectiesysteem van een Land Rover Discovery regelt de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk de brandstof in de motor te lanceren. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren laten de brandstof in de vorm van microdruppels vrij in de cilinders van uw Land Rover Discovery. Het voordeel van brandstofinjectie is een veel preciezere dosering dan een carburateur en een beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding.

Wat zijn de verschillende injectieproblemen bij Land Rover Discovery?

In dit tweede onderdeel gaan we ontdekken de verschillende injectieproblemen en hun symptomen die u mogelijk op uw Land Rover Discovery kunt tegenkomen .

Injectiepomp problemen Land Rover Discovery

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Land Rover Discovery ontdekken, er zijn er niet veel, ze zijn vaak chronisch, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat zal leiden tot een slecht lucht/brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding en dus het gedrag van de motor van uw Land Rover Discovery.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Land Rover Discovery: Als u een groot lekkageprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u zult niet genoeg druk hebben en bijgevolg zal de verbranding van uw brandstof niet wees goed
Weiterlesen:
Hoe klap je de voorstoel neer op Land Rover Discovery?

.

Betreffende resultaten en symptomen van een probleem met de brandstofpomp op een Land Rover Discovery , zul je natuurlijk ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Land Rover Discovery

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Land Rover Discovery . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende problemen die u mogelijk tegenkomt:

  • Vuile Land Rover Discovery-injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. U heeft dus mogelijk een of meerdere cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Land Rover Discovery-injector: Het is vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Land Rover Discovery HS: Dit is de omstandigheid wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, hij laat niets meer los.

Betreffende de tekenen van ziekte of injectorproblemen op uw Land Rover Discovery het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe zich te ontdoen van een injectieprobleem op een Land Rover Discovery?

Om onze inhoud op de website af te sluiten injectieproblemen op Land Rover Discovery , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige analyse uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren, en in sommige gevallen de tank , het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery die alleen accelereert

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Land Rover Discovery reinigen, aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit onderwerp om het proces te krijgen. Als het niet werkt, moet u ze vervangen.
  • Lekkende injector: De verandering en de aanschaf van een joint kit kost je slechts enkele tientallen euro’s, maar je moet nog steeds de mogelijkheid hebben om hem te veranderen, denk niet twee keer na om advies in te winnen van onze inhoudspagina over de injectoren die lekken op Land Rover Discovery, zodat u over alle oplossingen beschikt.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery nodig hebt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector