Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Het hebben van een probleem met uw auto komt vaak voor, omdat recente auto’s helaas steeds moeilijker worden en daardoor steeds vaker worden blootgesteld aan pech. In dit artikel gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Land Rover Range Rover Evoque op te lossen . Dit is een probleem dat bijzonder hinderlijk is, omdat het uw auto vroeg of laat tot een niet-startende of kapotte motor kan brengen. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe injectie werkt, dan, wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Land Rover Range Rover Evoque-injectoren? , en tot slot, hoe deze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Land Rover Range Rover Evoque?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storingen te ontdekken die ermee verbonden zijn.

De injectiesysteem van een Land Rover Range Rover Evoque regelt de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft als voordeel dat het een stuk nauwkeuriger is en onder druk de brandstof in de motor kan laten ontsnappen. De injectiepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk wordt gebracht en naar de injectoren wordt overgebracht, en de injectoren zullen de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Land Rover Range Rover Evoque lozen. Het voordeel van brandstofinjectie is om een ​​veel preciezere dosering te hebben dan een carburateur en een beter lucht/brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk te maken.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Range Rover

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op de Land Rover Range Rover Evoque?

Nu gaan we in dit tweede onderdeel onderzoeken de verschillende injectieproblemen en hun ziekteverschijnselen die u mogelijk op uw Land Rover Range Rover Evoque kunt tegenkomen .

Injectiepomp problemen Land Rover Range Rover Evoque

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Land Rover Range Rover Evoque zien, er zijn er niet veel, ze zijn over het algemeen hardnekkig, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht/brandstofmengsel en dus een slechte verbranding veroorzaakt en dus de prestaties van de motor verandert van uw Land Rover Range Rover Evoque.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Land Rover Range Rover Evoque: Als u een groot lekkageprobleem heeft, zal het resultaat vrijwel hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u heeft niet genoeg druk en dus de verbranding van uw brandstof zal niet goed zijn

.

Betreffende de resultaten en tekenen van ziekte van een brandstofpompprobleem op een Land Rover Range Rover Evoque , je zult zeker ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Land Rover Range Rover Evoque

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Land Rover Range Rover Evoque . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende problemen die u mogelijk tegenkomt:

  • Vuile Land Rover Range Rover Evoque-injectoren: Dit kan gebeuren door een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. U zult dus waarschijnlijk een of meerdere cilinders hebben die niet goed werken.
  • Lekkende Land Rover Range Rover Evoque-injector: Het is over het algemeen bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, het kan ook, zeldzamer, barsten of breken.
  • Injector Land Rover Range Rover Evoque HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, deze laat niets meer los.
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Range Rover Sport?

Betreffende symptomen van injectorproblemen op uw Land Rover Range Rover Evoque het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Land Rover Range Rover Evoque oplossen?

Om ons artikel over de injectieproblemen op Land Rover Range Rover Evoque , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige diagnose het uw injectiepomp is die de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen. , het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Met betrekking tot een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Land Rover Range Rover Evoque reinigen, aarzel niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te raadplegen om het proces te krijgen. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: Het vervangen en aanschaffen van een joint kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet nog steeds de mogelijkheid hebben om deze te vervangen, aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen over de injectoren die lekken op Land Rover Range Rover Evoque, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.
Weiterlesen:
Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector