Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Land Rover Range Rover, wat te doen?

Een probleem met uw auto hebben is fundamenteel, want helaas worden recente voertuigen steeds moeilijker en daardoor overgeleverd aan steeds meer mogelijke pech. In dit artikel gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Land Rover Range Rover op te lossen . Dit is een probleem dat vooral frustrerend is, omdat het uw voertuig uiteindelijk naar een niet-startende of defecte motoreenheid kan brengen. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien hoe injectie werkt, en dan wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Land Rover Range Rover injectoren , en tot slot hoe ze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Land Rover Range Rover?

Daarom beginnen we onze inhoudspagina met een korte beschrijving van de werking van een injectiesysteem, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storingen te ontdekken die ermee samenhangen.

De injectiesysteem van een Land Rover Range Rover beheert de brandstofinlaat in de motoreenheid , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk te komen om de brandstof in de motorunit te lozen. De injectiepomp zorgt voor het onder druk brengen van de brandstof en het overbrengen naar de verstuivers, en de verstuivers ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Land Rover Range Rover. Het voordeel van brandstofinjectie is dat het een veel nauwkeurigere dosering heeft dan een carburateur en een beter lucht / brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk maakt.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Range Rover Sport

Wat zijn de verschillende injectieproblemen bij de Land Rover Range Rover?

In dit tweede deel gaan we zien de verschillende injectieproblemen en hun ziekteverschijnselen waarmee u te maken kunt krijgen op uw Land Rover Range Rover .

Injectiepomp problemen Land Rover Range Rover

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Land Rover Range Rover zien, er zijn er niet veel, ze komen vaak voor, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht / brandstofmengsel en daardoor een slechte verbranding zal veroorzaken en dus de prestaties van de motor zal veranderen eenheid van uw Land Rover Range Rover.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Land Rover Range Rover: Als u een groot lekprobleem heeft, zal het eindresultaat ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u niet genoeg druk heeft en dus de verbranding van uw brandstof zal niet goed zijn

.

Betreffende de resultaten en tekenen van ziekte van een brandstofpompprobleem op een Land Rover Range Rover , zult u ongetwijfeld ervaren, een gebrek aan vermogen, uw motorblok grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Land Rover Range Rover

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Land Rover Range Rover . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, dit zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Land Rover Range Rover-injectoren: Dit kan gebeuren vanwege een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. Mogelijk hebt u dus een of meer cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Land Rover Range Rover-injector: het is vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, maar ook, in zeldzame gevallen, kan worden gebarsten of gebroken.
  • Injector Land Rover Range Rover HS: Dit is de omstandigheid dat wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, het niets zal laten gaan.
Weiterlesen:
Waar is de starter op de Land Rover Range Rover?

Betreffende tekenen van ziekte van injectorproblemen op uw Land Rover Range Rover het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Land Rover Range Rover op te lossen?

Om onze inhoud op de website af te maken injectieproblemen bij Land Rover Range Rover , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na een nauwkeurige diagnose uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren, en af ​​en toe de tank. zal tussen nemen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Met betrekking tot een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Land Rover Range Rover reinigen, denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: de wijziging en de aankoop van een gezamenlijke kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet deze nog kunnen wijzigen, aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over de injectoren die op het land lekken Rover Range Rover, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, de laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, in het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.
Weiterlesen:
Weggedrag problemen Land Rover Range Rover Sport

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector