Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Lexus IS, wat te doen?

Het hebben van een probleem met uw motorvoertuig is fundamenteel, want helaas worden recente auto’s steeds complexer en daarom overgeleverd aan steeds meer mogelijke pech. In dit artikel gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Lexus IS op te lossen . Dit is een probleem dat vooral hinderlijk is, omdat het uw auto vroeg of laat naar een niet-startende of beschadigde motoreenheid kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken hoe de injectie werkt en vervolgens wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Lexus IS injectoren , en tot slot hoe ze te repareren.

Wat is het doel van de injectie van een Lexus IS?

Daarom beginnen we onze inhoud door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storingen die ermee samenhangen te ontdekken.

De injectiesysteem van een Lexus IS beheert de brandstofinlaat in de motoreenheid , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk te komen om de brandstof in de motorunit te lanceren. De injectiepomp zorgt voor het onder druk brengen van de brandstof en het overbrengen naar de injectoren, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Lexus IS. Het voordeel van brandstofinjectie is dat de dosering veel nauwkeuriger is dan bij een carburateur en dat daardoor een beter lucht / brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk wordt.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Lexus IS?

Wat zijn de verschillende injectieproblemen op Lexus IS?

Nu gaan we in dit tweede onderdeel onderzoeken de verschillende injectieproblemen en hun manifestaties die u kunt tegenkomen op uw Lexus IS .

Injectiepomp problemen Lexus IS

Om te beginnen zullen we de problemen met de injectiepomp op uw Lexus IS ontdekken, er zijn er niet veel, ze zijn over het algemeen chronisch, maar we zullen ze hieronder beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht / brandstofmengsel en daardoor een slechte verbranding zal veroorzaken en dus de prestaties van de motor zal veranderen eenheid van uw Lexus IS.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Lexus IS: Als u een aanzienlijk lekprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u niet genoeg druk zult hebben en daarom zal de verbranding van uw brandstof niet zijn goed

.

Betreffende de gevolgen en manifestaties van een probleem met de brandstofpomp op een Lexus IS , je zult zeker ervaren, een gebrek aan vermogen, je motorunit grazen, donkere rookemissies …

Injectoren problemen Lexus IS

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Lexus IS . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende problemen die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Lexus IS-injectoren: Dit kan gebeuren als gevolg van een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. Mogelijk hebt u dus een of meer cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Lexus IS-injector: het is over het algemeen bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, maar ook, in zeldzame gevallen, kan worden gebarsten of gebroken.
  • Injector Lexus IS HS: Dit is de omstandigheid dat wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, het niets zal laten gaan.
Weiterlesen:
Hoe Lexus IS-injectoren te reinigen?

Betreffende tekenen van ziekte van injectorproblemen op uw Lexus IS het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen krijgen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe zich te ontdoen van een injectieprobleem op een Lexus IS?

Om onze inhoud op de website te beëindigen injectieproblemen op Lexus IS , we zullen proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze problemen op te lossen.

Als na nauwkeurig onderzoek uw injectiepomp de oorzaak is van uw problemen, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te veranderen, deze verandering gaat over het algemeen gepaard met het vervangen van de injectoren en in sommige gevallen de tank , het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen, afhankelijk van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Lexus IS reinigen, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet je ze vervangen.
  • Lekkende injector: het vervangen en de aanschaf van een gezamenlijke kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet het nog steeds kunnen vervangen, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over de injectoren die lekken op Lexus IS , om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste remedie, uw injector is kapot of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.
Weiterlesen:
Lexus IS die sterft tijdens het rijden

Voor meer tips over de Lexus IS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector