Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Lincoln MKS, wat te doen?

Een probleem met uw motorvoertuig is gebruikelijk, want helaas worden recente voertuigen steeds moeilijker en worden daarom steeds vaker blootgesteld aan mogelijke pech. Op deze pagina gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Lincoln MKS op te lossen . Dit is een probleem dat vooral hinderlijk is, omdat het uw voertuig vroeg of laat naar een niet-startende of defecte motoreenheid kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, daarna, wat zijn de verschillende zorgen die kunnen bestaan ​​op een Lincoln MKS-injectoren , en tot slot hoe ze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Lincoln MKS?

Daarom beginnen we onze inhoud door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat u alle informatie heeft die u nodig hebt om de storing die ermee samenhangt te achterhalen.

De het injectiesysteem van een Lincoln MKS regelt de brandstofinlaat in de motoreenheid , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk te komen om de brandstof in de motoreenheid af te voeren. De injectiepomp zorgt voor het onder druk brengen van de brandstof en het overbrengen naar de injectoren, en de injectoren geven de brandstof af in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Lincoln MKS. Het voordeel van brandstofinjectie is dat de dosering veel nauwkeuriger is dan bij een carburateur en dat daardoor een beter lucht / brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk wordt.

Weiterlesen:
Stank in de airconditioner Lincoln MKS

Wat zijn de verschillende injectiecomplicaties bij Lincoln MKS?

Nu gaan we in dit tweede onderdeel onderzoeken de verschillende injectiecomplicaties en hun symptomen die u tegen kunt komen op uw Lincoln MKS .

Complicaties van injectiepompen Lincoln MKS

Om te beginnen zullen we de complicaties van de injectiepomp op uw Lincoln MKS ontdekken, er zijn er niet veel, ze zijn vaak chronisch, maar we zullen ze hieronder beschrijven:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht / brandstofmengsel en daardoor een slechte verbranding zal veroorzaken en dus het gedrag van de motor zal veranderen eenheid van uw Lincoln MKS.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Lincoln MKS: Als u een aanzienlijk lekprobleem heeft, zal het gevolg ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u niet genoeg druk zult hebben en daarom zal de verbranding van uw brandstof niet zijn goed

.

Betreffende de resultaten en symptomen van een probleem met de brandstofpomp op een Lincoln MKS , je zult zeker ervaren, een gebrek aan vermogen, je motorunit grazen, donkere rookemissies …

Injectoren complicaties Lincoln MKS

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Lincoln MKS . Injectoren zijn het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende complicaties die u kunt tegenkomen:

  • Vuile Lincoln MKS-injectoren: Dit kan gebeuren vanwege een slechte brandstofkwaliteit, ze zullen minder brandstof doorlaten of meer als ze volledig verstopt zijn. U heeft dus waarschijnlijk een of meer cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Lincoln MKS-injector: het is vaak bij de hogedrukafdichtingen dat een injector kan lekken, maar ook, in zeldzame gevallen, kan worden gebarsten of gebroken.
  • Injector Lincoln MKS HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, laat deze niets los.
Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Lincoln MKS afstellen?

Betreffende symptomen van injectorcomplicaties op uw Lincoln MKS het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. U kunt problemen ondervinden met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Lincoln MKS oplossen?

Om ons artikel over de injectiecomplicaties op Lincoln MKS , zullen we proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze complicaties op te lossen.

Als na een nauwkeurige diagnose uw injectiepomp de oorzaak is van uw complicaties, zal het helaas erg moeilijk zijn om op het probleem in te grijpen zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak samen met het vervangen van de injectoren en soms de tank, het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel verschillende diagnoses en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Lincoln MKS reinigen, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud over dit onderwerp om de procedure te krijgen. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: het vervangen en de aanschaf van een gezamenlijke kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet nog steeds de mogelijkheid hebben om deze te vervangen, denk niet twee keer na om advies in te winnen bij onze inhoud over de injectoren die lekken Lincoln MKS, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is beschadigd of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Lincoln MKS?

Als je meer handleidingen over de Lincoln MKS nodig hebt, ga dan naar onze categorie Lincoln MKS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector