Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Injectieprobleem Lincoln MKZ, wat te doen?

Een probleem met uw auto hebben is fundamenteel, want helaas worden recente auto’s steeds complexer en daardoor onderhevig aan steeds meer mogelijke pech. Vandaag gaan we proberen je te helpen om een ​​injectieprobleem op uw Lincoln MKZ op te lossen . Dit is een probleem dat bijzonder vervelend is, omdat het uw auto uiteindelijk naar een niet-startende of beschadigde motor kan brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken hoe injectie werkt, daarna, wat zijn de verschillende problemen die kunnen bestaan ​​op een Lincoln MKZ-injectoren , en tot slot hoe ze op te lossen.

Wat is het doel van de injectie van een Lincoln MKZ?

Daarom beginnen we ons artikel door snel uit te leggen hoe een injectiesysteem werkt, zodat je alle informatie hebt die je nodig hebt om de storingen die ermee samenhangen te begrijpen.

De injectiesysteem van een Lincoln MKZ beheert de brandstofinlaat in de motor , het vervangt de oude carburateurs. Het heeft het voordeel veel nauwkeuriger te zijn en onder druk te komen om de brandstof in de motor te lanceren. De injectiepomp zorgt voor het onder druk brengen van de brandstof en het overbrengen naar de injectoren, en de injectoren ontlasten de brandstof in de vorm van microdruppels in de cilinders van uw Lincoln MKZ. Het voordeel van brandstofinjectie is dat de dosering veel nauwkeuriger is dan bij een carburateur en dat hierdoor een beter lucht / brandstofmengsel en dus een betere verbranding mogelijk wordt.

Wat zijn de verschillende injectiecomplicaties bij Lincoln MKZ?

In dit tweede onderdeel gaan we ontdekken de verschillende injectiecomplicaties en hun ziekteverschijnselen waarmee u mogelijk te maken kunt krijgen op uw Lincoln MKZ .

Injectiepompcomplicaties Lincoln MKZ

Om te beginnen zullen we de complicaties van de injectiepomp op uw Lincoln MKZ ontdekken, er zijn er niet veel, ze komen vaak voor, maar we zullen ze hieronder benadrukken:

  • Elektronisch probleem van de hogedrukpomp: Als u een elektronisch probleem heeft, kan de druk in uw injectiesysteem te hoog of te laag zijn, wat een slecht lucht / brandstofmengsel en bijgevolg een slechte verbranding zal veroorzaken en dus het gedrag van de motor zal veranderen van uw Lincoln MKZ.
  • Lekkage van de injectiepomp van uw Lincoln MKZ: Als u een aanzienlijk lekprobleem heeft, zal het resultaat ongeveer hetzelfde zijn als wanneer u een gebrek aan druk heeft, u niet genoeg druk zult hebben en daardoor de verbranding van uw brandstof niet zal zijn goed
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lincoln MKZ?

.

Betreffende resultaten en tekenen van ziekte van een brandstofpompprobleem op een Lincoln MKZ , zul je ongetwijfeld ervaren, een gebrek aan vermogen, je motor grazen, donkere rookemissies …

Injectoren complicaties Lincoln MKZ

Nu gaan we verder de injectorproblemen op Lincoln MKZ . Injectoren vertegenwoordigen het einde van uw injectiesysteem, hier zijn de verschillende complicaties die u mogelijk tegenkomt:

  • Vuile Lincoln MKZ-injectoren: Dit kan gebeuren vanwege een slechte brandstofkwaliteit, ze laten minder brandstof door of meer als ze volledig verstopt zijn. Mogelijk hebt u dus een of meer cilinders die niet goed werken.
  • Lekkende Lincoln MKZ-injector: het is vrij vaak dat een injector bij de hogedrukafdichtingen kan lekken, maar ook, in zeldzame gevallen, kan worden gebarsten of gebroken.
  • Injector Lincoln MKZ HS: Dit is het geval wanneer uw injectoren volledig verstopt zijn of wanneer u een elektronisch probleem heeft, laat deze niets los.

Betreffende de symptomen van injectorcomplicaties op uw Lincoln MKZ het is ongeveer hetzelfde als voor een defecte injectiepomp. Mogelijk ondervindt u problemen met starten, gasrespons, vermogensverlies en rookemissie.

Hoe een injectieprobleem op een Lincoln MKZ op te lossen?

Om onze inhoudspagina op de te beëindigen injectie complicaties op Lincoln MKZ , zullen we proberen u de oplossingen te bieden die er zijn om deze complicaties op te lossen.

Als na een nauwkeurige diagnose uw injectiepomp de hoofdoorzaak is van uw complicaties, zal het helaas erg ingewikkeld zijn om in te grijpen in het probleem zonder het onderdeel te vervangen, deze verandering gaat vaak gepaard met het vervangen van de injectoren en af ​​en toe de tank , het duurt tussen 2000 en 3000 euro probeer voor het geheel wat diagnostiek en schattingen te krijgen voordat u met een reparatie begint.

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de batterij van mijn Lincoln MKZ los?

Wat betreft een probleem met een injector zijn er verschillende oplossingen op basis van uw zorgen, hier zijn ze:

  • Vuile injector: U kunt de injectoren van uw Lincoln MKZ reinigen, aarzel niet om ons artikel over dit onderwerp te raadplegen om het proces te begrijpen. Als het niet werkt, moet u ze wijzigen.
  • Lekkende injector: de wijziging en de aanschaf van een gezamenlijke kit kost u slechts enkele tientallen euro’s, maar u moet deze nog kunnen wijzigen, denk niet twee keer na om ons artikel te raadplegen over de injectoren die lekken op Lincoln MKZ, om alle oplossingen voor u beschikbaar te hebben.
  • Injector HS: Eindelijk, laatste oplossing, uw injector is kapot of werkt niet meer, over het algemeen, de vervanging van een injector kost ongeveer 500 euro arbeid inbegrepen.

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKZ wilt, ga dan naar onze Lincoln MKZ-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector