Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Land Rover Discovery, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om een ​​stuk compacter te worden, geniet men graag van een aanzienlijk transportvolume op de meest recente auto’s. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van uw Land Rover Discovery is een grote en zeer waardevolle ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Land Rover Discovery vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar misschien vindt u dit artikel handig als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de motieven te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Land Rover Discovery te openen.

Kofferbakslot Land Rover Discovery zit vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen met de oorsprong van een Land Rover Discovery kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, hoewel het in veel gevallen dezelfde complicaties zullen zijn.

Verbindingsdraden van de Land Rover Discovery kofferbakslot doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak vast op Land Rover Discovery. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de buitenste handgreep van de kofferbak niet reageert en kan ook complicaties veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Land Rover Discovery als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Land Rover Discovery is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Land Rover Discovery kofferbak beschadigd slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Land Rover Discovery dat de oorzaak is van uw probleem . In werkelijkheid is het mogelijk dat de tijd verstrijkt of dat interne mechanismen breken. In dit geval activeert de actie van de romphandgreep het systeem niet meer. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn Land Rover Discovery, wat te doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Land Rover Discovery kofferbak

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem doorgaans al vastgesteld. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe open je een vastzittende Land Rover Discovery?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Land Rover Discovery , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Land Rover Discovery openen met het binnenslot

.

De eerste mogelijkheid is dat het kofferbakslot van uw Land Rover Discovery volledig is geblokkeerd, de externe handgreep is beschadigd of dat u een elektrisch probleem heeft. In dit geval wordt u een remedie aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . Inderdaad, niet iedereen is zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten identificeren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Land Rover Discovery te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Land Rover Discovery met een smeermiddel spray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Land Rover Discovery is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Land Rover Discovery van binnenuit schoon te maken en te smeren. Deze oplossing geeft u misschien de mogelijkheid om uw afgesloten kofferbak opnieuw te bedienen.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Discovery?

Open geblokkeerde achterklep Land Rover Discovery, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Land Rover Discovery is geblokkeerd door een vreemd voorwerp dat in het slot is terechtgekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen aan de binnenkant van je motorrijtuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij de afgesloten kofferbak van uw Land Rover Discovery niet kunnen openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Als u misschien nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector