Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Land Rover Freelander, wat kan ik doen?

Ondanks het feit dat auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, is men blij dat men kan genieten van een belangrijk transportvolume op de meest recente voertuigen. Of u nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van uw Land Rover Freelander is een grote en zeer waardevolle ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Land Rover Freelander vastzit? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoud misschien nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Land Rover Freelander te openen.

Kofferbakslot Land Rover Freelander zit vast, waarom?

Dus laten we onze richtlijn beginnen de wortels van een Land Rover Freelander-kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, hoewel het in de meeste gevallen om dezelfde problemen gaat.

Land Rover Freelander verbindingsdraden kofferbakslot doorgesneden

Eerste oorzaak van een vastzittende kofferbak op Land Rover Freelander. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld zijn losgeraakt of door schokken zijn veroorzaakt. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan net zo goed problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk op dezelfde kabelboom zijn aangesloten. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Land Rover Freelander als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Land Rover Freelander is geblokkeerd door een elektrisch probleem.

Land Rover Freelander kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Land Rover Freelander dat de oorzaak is van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In dit geval activeert de actie van de kofferbakhendel het systeem niet langer. Je merkt misschien nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de mechanismen die draaien.

Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Land Rover Freelander uit?

Er zit iets vast in het slot van mijn Land Rover Freelander koffer

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem meestal al vastgesteld. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe open ik een vastzittende kofferbak Land Rover Freelander?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Land Rover Freelander , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Land Rover Freelander openen met het binnenslot

.

De eerste mogelijkheid is dat het kofferbakslot van uw Land Rover Freelander volledig is geblokkeerd, dat de externe handgreep kapot is of dat u een elektrisch probleem heeft. In zo’n geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van de auto gebruik de interne kofferbak . In werkelijkheid weet niet iedereen het, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Land Rover Freelander te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Land Rover Freelander met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Land Rover Freelander is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u in uw auto ontvetter om het slot van uw Land Rover Freelander schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid geven om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe een 2-zits Land Rover Freelander ombouwen tot een 5-zits?

Open geblokkeerde achterklep Land Rover Freelander, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Land Rover Freelander is geblokkeerd door een vreemd voorwerp dat in het slot is gekomen. In zo’n geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen aan de binnenkant van je auto te verwijderen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij kunnen de afgesloten kofferbak van uw Land Rover Freelander niet openen , we raden u aan om naar uw monteur te gaan, die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Kijk voor meer tips over de Land Rover Freelander in de categorie Land Rover Freelander.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector