Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Hoewel auto’s de neiging hebben om veel compacter te worden, geniet men graag van een belangrijk transportvolume op de meeste moderne auto’s. Of je nu op vakantie gaat, boodschappen doet of gaat verhuizen, de kofferbak van je Land Rover Range Rover Evoque is een grote en zeer praktische ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Evoque vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt dit artikel handig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken van een vastzittende kofferbak te vinden, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak van een Land Rover Range Rover Evoque te openen.

Kofferbakslot Land Rover Range Rover Evoque zit vast, waarom?

Dus laten we onze inhoud beginnen de oorsprong van een Land Rover Range Rover Evoque kofferbak die vast komt te zitten . Ze kunnen meerdere zijn, maar in de meeste gevallen zullen het dezelfde complicaties zijn waar het om gaat.

Land Rover Range Rover Evoque verbindingsdraden kofferbakslot doorgesneden

Eerste oorzaak van een vastzittende kofferbak op Land Rover Range Rover Evoque. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan ook complicaties veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk aan dezelfde kabelboom zijn gekoppeld. Als u deze twee complicaties heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg ons artikel over het vervangen van de lampen van de achterlichten van de Land Rover Range Rover Evoque als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), er is een goede kans dat de achterklep van uw Land Rover Range Rover Evoque verstopt is door een elektrisch probleem.

Land Rover Range Rover Evoque kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Evoque dat is de oorzaak van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na een tijdje geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kapot gaan. In dit geval activeert de actie van de romphendel het mechanisme niet langer. U merkt misschien nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Er zit iets vast in het slot van mijn Land Rover Range Rover Evoque koffer

Tot slot nog een laatste mogelijkheid, ook al is de oorzaak van het probleem in de meeste gevallen al bekend. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe open ik een vastzittende kofferbak Land Rover Range Rover Evoque?

Nu we de verschillende redenen voor een kofferbak vast op Land Rover Range Rover Evoque , zullen we ons concentreren op de oplossingen om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak openen Land Rover Range Rover Evoque met het binnenslot

.

De eerste kans: het kofferbakslot van uw Land Rover Range Rover Evoque is volledig geblokkeerd, de externe handgreep is mogelijk kapot of u heeft een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je moet een gat lokaliseren (soms verborgen aan de achterkant van een plastic deksel) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Land Rover Range Rover Evoque te ontgrendelen .

Open kofferbak geplakt Land Rover Range Rover Evoque met een smeermiddel spray

Tweede oplossing. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Land Rover Range Rover Evoque is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u een ontvetter om het slot van uw Land Rover Range Rover Evoque van binnenuit schoon te maken en te smeren. Deze oplossing kan u de mogelijkheid geven om uw afgesloten kofferbak opnieuw te bedienen.

Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover Range Rover vervangen?

Open geblokkeerde achterklep Land Rover Range Rover Evoque, probeer het vreemde voorwerp te verwijderen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Land Rover Range Rover Evoque is geblokkeerd als gevolg van een vreemd voorwerp dat in het slot is terechtgekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic afdekkingen aan de binnenkant van je motorrijtuig te verwijderen om een ​​zo open mogelijke toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij zijn niet in staat om de afgesloten kofferbak van uw Land Rover Range Rover Evoque te openen , raden we u aan om naar uw monteur te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw motorvoertuig .

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector