Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Kofferbak vastgelopen op Lexus UX, wat kan ik doen?

Ondanks dat auto’s de neiging hebben om steeds compacter te worden, is men blij dat men kan genieten van een aanzienlijk transportvolume op de meeste moderne voertuigen. Ga je op vakantie, winkelen of verhuizen, dan is de kofferbak van je Lexus UX een grote en zeer belangrijke ruimte. Dus, wat te doen als de kofferbak van uw Lexus UX vastzit? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden. We zullen ons voornamelijk concentreren op het sluiten van een geblokkeerde kluis, maar u kunt deze inhoud nuttig vinden als u uw kofferbak niet meer kunt sluiten. In een eerste stap zullen we proberen de oorzaken te vinden van een vastzittende kofferbak, en in een tweede stap, hoe de vastzittende kofferbak te openen vanuit een Lexus UX.

Kofferbakslot Lexus UX zit vast, waarom?

Dus laten we onze artikelinhoud beginnen met de wortels van een Lexus UX-kofferbak die vast komen te zitten . Ze kunnen divers zijn, hoewel het in veel gevallen om dezelfde problemen gaat.

Aansluitdraden Lexus UX kofferbakslot doorgesneden

Eerste reden voor een kofferbak die vastzit op Lexus UX. Het is mogelijk dat de draden of kabelboom van uw kofferbakslot door geweld of schokken zijn doorgesneden. Dit probleem zorgt ervoor dat de ontgrendelingshendel van de buitenste kofferbak niet reageert en kan ook problemen veroorzaken met uw achterlichten, die mogelijk verband houden met een vergelijkbare kabelboom. Als u deze twee problemen heeft en uw lampen zijn niet doorgebrand (raadpleeg onze inhoud over het vervangen van de lampen van de achterlichten op Lexus UX als u niet weet hoe u hun toestand kunt controleren), is de kans groot dat de achterklep van uw Lexus UX is geblokkeerd vanwege een elektrisch probleem.

Lexus UX kofferbak kapot slot

De tweede mogelijkheid van een geblokkeerde stam is dat het zo is het slot van de kofferbak van uw Lexus UX dat de oorzaak is van uw probleem . Het is zelfs mogelijk dat het na verloop van tijd geblokkeerd raakt of dat interne mechanismen kunnen breken. In zo’n geval activeert de werking van de romphandgreep het mechanisme niet meer. U hoort mogelijk nog steeds het activeringsgeluid, maar niet de draaiende mechanismen.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Lexus UX, wat te doen?

Er zit iets vast in het slot van mijn Lexus UX-kofferbak

Eindelijk een laatste mogelijkheid, ondanks dat de oorzaak van het probleem meestal al bekend is. Het kan zijn dat er iets (een tas bijvoorbeeld, een jas, bladeren…) in het slot van uw kofferbak zit en dat dit vreemde lichaam het in gesloten positie houdt.

Hoe een vastzittende kofferbak Lexus UX openen?

Nu we de verschillende oorzaken voor a hebben ontdekt kofferbak vast op Lexus UX , zullen we ons concentreren op de mogelijkheden om een ​​geblokkeerd te openen kofferbak.

Een vastzittende kofferbak Lexus UX openen met het binnenslot

.

Bij de eerste gelegenheid is het kofferbakslot van uw Lexus UX volledig geblokkeerd, is de externe handgreep misschien kapot of heeft u een elektrisch probleem. In dit geval wordt u een oplossing aangeboden, ga door het interieur van het voertuig gebruik de interne kofferbak . In feite is niet iedereen zich ervan bewust, maar er is een intern mechanisme in de kofferbak waarmee je het van binnenuit kunt openen, je zult een gat moeten vinden (soms verborgen aan de achterkant van een plastic hoes) in het midden van uw achterklep waarin u een schroevendraaier kunt steken en op de zijkanten kunt drukken om het kofferbakslot van uw Lexus UX te ontgrendelen .

Open kofferbak vast Lexus UX met een smeermiddel spray

Tweede remedie. Het is mogelijk dat na verloop van tijd stof, de kofferbaksluiting van uw Lexus UX is mogelijk vastgelopen , om er vanaf te komen, gebruikt u in uw auto een ontvetter om het slot van uw Lexus UX schoon te maken en te smeren. Deze remedie kan u de mogelijkheid geven om uw vergrendelde kofferbak opnieuw te gebruiken.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lexus UX uitschakelen?

Open geblokkeerde achterklep Lexus UX, probeer het vreemde voorwerp eruit te halen

Ten slotte, laatste mogelijkheid, is het mogelijk dat de kofferbak van uw Lexus UX is geblokkeerd vanwege een vreemd voorwerp dat in het slot is terechtgekomen. In dit geval zijn er weinig oplossingen. Het is aan jou om zoveel mogelijk plastic hoezen uit de binnenkant van je auto te halen om zo veel mogelijk open toegang tot het slot te krijgen en probeer zoveel mogelijk vreemde voorwerpen met een tang uit de kofferbaksluiting te verwijderen. als jij zijn niet in staat om de vergrendelde kofferbak van uw Lexus UX te openen , raden we u aan om naar uw technicus te gaan die de tools en meer geavanceerde kennis zal hebben ontgrendel de kofferbak van uw auto .

Als u misschien nog andere vragen heeft over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze Lexus UX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector