Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery die niet meer accelereert

Het ontdekken van onregelmatig motorgedrag op zijn auto is geen goed symptoom. In feite is de motor het belangrijkste orgaan van uw auto en elke indicatie van een storing moet meteen worden opgemerkt en u moet de oorzaak van dit probleem zoeken. Als u ooit in de omstandigheid bent dat uw Land Rover Discovery versnelt niet meer, zowel bergop als bergaf, hebben we deze pagina gemaakt om u in staat te stellen de oorzaak van uw storing te achterhalen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we de meeste oorzaken analyseren die kunnen rechtvaardigen dat uw Land Rover Discovery niet soepel accelereert.

Mijn Land Rover Discovery accelereert niet meer goed door ontsteking:

Laten we beginnen met onze lijst met de motieven die ervoor kunnen zorgen dat uw Land Rover Discovery niet meer goed accelereert. Een van de meest algemene motieven is dat je ontsteking werkt niet. We hebben het over ontsteking, maar we kunnen het niet goed functioneren ook generaliseren naar de ECU, die zelf slechte informatie kan verzenden die van invloed is op uw ontsteking. Het kan voorkomen dat uw Land Rover Discovery in veiligheid is gebracht, raadpleeg dit document voor meer informatie. Om te onderzoeken of een van deze problemen niet de reden is waarom uw auto niet meer accelereert, moet u uw Land Rover Discovery door het diagnoseprogramma laten lopen. Bovendien kunt u de staat van uw bobines onderzoeken, als u er meerdere heeft en één defect is, kan dit de acceleratiegaten verklaren die u ervaart, als u er gewoon een heeft onder normale omstandigheden, zou uw Land Rover Discovery niet moeten starten.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Land Rover Discovery Sport?

Mijn Land Rover Discovery accelereert niet meer soepel door de injectoren:

Laten we aandacht besteden aan de zorgen met de injectoren in uw Land Rover Discovery. Als u het gevoel heeft dat uw auto sputtert, vermogensverlies ondergaat, is het goed mogelijk dat door een slechte brandstofkwaliteit een of meer van uw injectoren zijn verstopt of verstopt, die een slecht lucht/brandstofmengsel naar de motor veroorzaakt en als gevolg daarvan de normale prestaties zal beïnvloeden, denk eraan om de staat van uw injectoren te onderzoeken. Als u tijdens de test ontdekt dat een van uw injectoren lekt op uw Land Rover Discovery, aarzel dan niet om ons kleine document te raadplegen om dit probleem op te lossen.

Mijn Land Rover Discovery accelereert niet meer zoals voorheen vanwege de gaskabel:

Een andere waarschijnlijke reden voor het feit dat uw auto niet meer accelereert, of u nu rijdt, stilstaat, warm, koud of accelereert, is een uitgesproken slijtage van uw gaskabel. Als de acceleratiekabel zich in een uitgesproken slijtagestadium bevindt, zal deze niet goed in zijn omhulsel bewegen en vermogensverlies veroorzaken, controleer het niveau van slijtage.

Mijn Land Rover Discovery accelereert niet meer vanwege de koppeling:

Een van de typische motieven van een Land Rover Discovery accelereert niet bij het indrukken van het gaspedaal, of niet vooruit gaan, is dat je koppelingsplaat dood is. In werkelijkheid is de werking van de koppeling het overbrengen van het vermogen van de motor naar de versnellingsbak, die het vervolgens op de wielen zal overbrengen. Als deze schijf «glad» is, kunt u deze kracht niet meer op de wielen overbrengen en zult u ontdekken dat uw Land Rover Discovery niet meer accelereert, of in ieder geval de motor kan draaien, maar de snelheid van uw auto moeite zal hebben met toenemen. Blader door ons document over de koppeling die slipt op Land Rover Discovery, om de uwe te testen en te controleren of dit niet de oorzaak is van uw storing.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Land Rover Discovery, wat te doen?

Ik voel wel vermogensverlies als ik gas geef met mijn Land Rover Discovery vanwege het brandstoffilter:

Wat het brandstoffilter betreft, worstelen we met hetzelfde soort probleem als vastzittende injectoren. Als uw Land Rover Discovery niet meer accelereert en u de indruk heeft dat hij sputtert of dat u last heeft van druppels bij het accelereren, is het reëel dat uw brandstoffilter verstopt is. Het effect zou zijn dat uw hele inlaatsysteem stationair draait en dat uw motor daarom de brandstoftoevoer mist om normaal te werken. Aarzel niet om het te onderzoeken en indien nodig te wijzigen. Als u de indruk heeft dat uw auto vanzelf in ronden omhoog gaat, lees dan dit document om de oorzaak te achterhalen.

Mijn Land Rover Discovery accelereert niet meer vanwege het roetfilter:

De laatste verklaring voor een auto die niet accelereert, komt van je uitlaatsysteem. De voertuigen van vandaag zijn uitgerust met een toenemend aantal functies om de uitstoot van vervuilende stoffen te beperken, het roetfilter maakt deel uit van dit systeem. Maar, afhankelijk van uw gebruik, is het mogelijk dat het verstopt en geblokkeerd kan raken. Zeker als je korte ritten maakt en je auto in het toerental kan monteren. In zo’n geval is het mogelijk dat uw roetfilter verstopt raakt en dat uw Land Rover Discovery niet meer accelereert. Laat het nakijken.

Mijn Land Rover Discovery accelereert niet meer vanwege een lekke slang:

Tot slot, laatste reden, en zeker de minst vervelende voor u, is het mogelijk dat een van uw brandstof- of luchtinlaatslangen lek of gebarsten is en dat dit een gebrek aan lucht of brandstof veroorzaakt, wat zal eindigen in een auto die niet accelereert meer, onderzoek onder uw motorkap, draaiende motor, de mate van slijtage van uw slangen, pas op dat u zich niet verbrandt. Als u zich ooit in deze omstandigheid bevindt, is het mogelijk dat uw Land Rover Discovery niet stil blijft staan. Raadpleeg in dat geval ons document om de disfunctie grondig te behandelen.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Land Rover Discovery afstellen?

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector