Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery DIE problemen hebben met stationair draaien

Als u zich zorgen maakt over uw auto, bent u op de juiste website beland, en ja, via deze site willen we u ondersteunen bij het oplossen van de kleine complicaties die uw Land Rover Discovery kan veroorzaken. We gaan nu kijken naar jouw Land Rover Discovery die niet goed stationair draait , die bijna onzichtbaar kan zijn en soms wijst op het falen van essentiële onderdelen, maar het is geen probleem dat onopgemerkt kan blijven. Het is zo essentieel dat je er goed voor zorgt en dat je er goed aan hebt gedaan om naar een oplossing voor het probleem te zoeken. Om deze vraag te beantwoorden, zullen we eerst enkele punten bekijken waar u op moet letten bij een Land Rover Discovery die niet stationair draait en ten slotte enkele onderdelen die de oorzaak kunnen zijn van uw Land Rover Discovery die niet stationair draait.

Land Rover Discovery DIE NIET goed stationair draait: RISICO’S EN DE UIT TE VOEREN VOORAFGAANDE CONTROLES

Ten eerste is het essentieel om te weten dat je Land Rover Discovery houdt idd niet goed vast , loopt u bij verstoring het risico om onderdelen van uw auto voortijdig te beschadigen. Over het algemeen wordt geschat dat het stationair toerental van uw Land Rover Discovery tussen 750 en 900 tpm moet zijn. Als uw Land Rover Discovery niet stationair draait, of als uw stationair toerental onstabiel is, kan dit worden gedetecteerd door kleine variaties in het stationair toerental van uw Land Rover Discovery van 100 tpm tot het stationaire toerental van de motor.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Land Rover Discovery Sport?

We zullen nu de controlepunten die moeten worden geïnspecteerd nader bekijken om een ​​idee te krijgen van de trigger van uw Land Rover Discovery die niet inactief is:

  • Elektronisch probleem: Of het nu een ECU- of sensorprobleem is, het kan zijn dat u een motorunit defect heeft in uw ECU, inspecteer deze met een diagnostisch hulpmiddel en als dit het geval is, richt u dan op de elektrische storing, het kan zijn dat uw Land Rover Discovery niet stationair draait en wordt veroorzaakt door een van deze aandoeningen.
  • Uitlaatanalyse: Als u zwarte rook opmerkt, moet dit een teken zijn van een verbrandings- of inlaatprobleem. Als u witte dampen opmerkt, komt dit waarschijnlijk door water in uw cilinders, wees voorzichtig met uw cilinderkoppakking!
  • Motorblokonderzoek: Zorg ervoor dat u alle slangen van uw Land Rover Discovery goed nakijkt, uw elektrische connectoren, uw sensoren, een heel gemakkelijk gat in een slang of een losgekoppelde kabel kan de oorzaak zijn van uw problemen.

Land Rover Discovery DIE NIET STILSTAAT: DE COMPONENTEN DIE HET KUNNEN VEROORZAKEN

In dit gedeelte zullen we nu de onderdelen bekijken die uw Land Rover Discovery in slow motion kunnen laten gaan. Eerst zullen we ons concentreren op de zorgen van elektrische oorsprong, en vervolgens op die in verband met de toelating van uw Land Rover Discovery.

Land Rover Discovery STABIEL IN STABIEL DOOR ELEKTRISCHE STORING

  • Een van de meest bekende oorzaken dat uw Land Rover Discovery niet stationair draait, is als een van uw sensoren beschadigd, vuil is of gewoon een slechte aansluiting op het stroomnet heeft. Op deze website staat een lijst met de belangrijkste dingen die u moet controleren als u ooit een storing op uw ECU heeft gehad. Controleer de temperatuursensor, je luchtstroommeter en de lambdasondes (2 in totaal).
  • Sensorgedoe: Net als bij sensoren is het meer dan waarschijnlijk dat een zeer eenvoudig defecte sensor de oorzaak is van uw inactiviteit die niet op de Land Rover Discovery past. Controleer daarom de nokkenassensor en de bovenste dode puntsensor.
  • ECU-problemen: Ten slotte kan uw ECU de oorzaak zijn van uw complicaties met uw Land Rover Discovery. Het kan komen door een elektrische storing of een softwareprobleem, ga in ieder geval naar uw garage voor een herprogrammering of een controle van de aansluitingen.
  • Controleer uw dynamo die, als deze zwak is, de oorzaak van het probleem kan zijn.
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Land Rover Discovery Sport

Land Rover Discovery VERTRAAGD INSTABIEL DOOR INLAAT

Tot slot staan ​​op deze website de mogelijke beweegredenen van uw Land Rover Discovery die inactief zijn door een inlaatprobleem niet bij kunnen houden.

  • Probleem met brandstofopname: Uw brandstofinjectiepomp of injectoren kunnen verstopt zijn. Controleer ook uw druksensoren, die algemene redenen zijn voor dit soort problemen op de Land Rover Discovery.
  • Probleem met gasklephuis: Hoewel in de meeste gevallen te vinden op benzinemotoren, kan het gasklephuis de oorzaak zijn dat een Land Rover Discovery niet stationair blijft draaien, probeer het eens.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector