Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Land Rover Discovery en u kunt er niet achter komen waar het vandaan komt, maak u dan geen zorgen, we zijn alleen op deze website om u te helpen antwoorden op deze problemen te vinden. Als in uw geval uw Land Rover Discovery stopt tijdens het rijden , moet u meer dan last hebben van dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult niettemin blij zijn om te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Land Rover Discovery zich gedraagt ​​​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit te bereiken, zullen we nu alle componenten opsommen waarvan is vastgesteld dat ze betrokken zijn en de trigger van hun falen wanneer de Land Rover Discovery sterft tijdens het rijden.

Land Rover Discovery DIE wordt uitgeschakeld TIJDENS HET RIJDEN: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de bron van uw Land Rover Discovery die tijdens het rijden uitvalt. Onderzoek alle onderdelen die, als ze kapot gaan, de oorzaak zijn van het probleem dat u tegenkomt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de onderdelen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Deze klep heeft inderdaad de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of veroorzaakt wordt door een «stil» rijden van uw Land Rover Discovery. Dit kan leiden tot een slechte uitlaatgasverspreiding en, wanneer het volledig verstopt is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Blader door dit gedetailleerde artikel over EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Valt uw Land Rover Discovery uit tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische unit te kijken, of het nu bijvoorbeeld een aardingsdraad is die kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig onderbroken elektrisch circuit dat geen stroom meer kan transporteren. Dit is een van de moeilijkste oorzaken om op te sporen… We raden u aan om een ​​»verbrand» deel van de aardingsdraad te ontdekken, wat zou kunnen betekenen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult absoluut moeten neem contact op met een specialist om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe koplampen op Land Rover Discovery Sport aanpassen?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Land Rover Discovery te regelen. Als uw Land Rover Discovery-motor zonder waarschuwing stopt wanneer u stilstaat, zoals bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Soms kan in de loop der jaren het brandstofpompfilter verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Land Rover Discovery kan tijdens het rijden worden verwijderd.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde reflectie als eerder ontdekt, maar in deze omstandigheid is het de laatste fase van de brandstofinname in de motor. Vastgelopen verstuivers, een defecte injectiepomp of sensor en uw Land Rover Discovery kan buiten dienst vallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem treedt meestal op wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, met name met betrekking tot de contactschakelaar, zal soms problemen veroorzaken en uw Land Rover Discovery tijdens het rijden kwijtraken. Dit element, dat van fundamenteel belang is voor het starten van uw motorvoertuig, dient ook als antidiefstalbeveiliging die ervoor zorgt dat uw Land Rover Discovery niet normaal kan werken als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste reden waarom een ​​Land Rover Discovery stopt met rijden is de bobine. Deze bron is alleen relevant voor benzineauto’s, aangezien de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw bobines te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte kunt u net zo goed het slachtoffer worden van een vermoeide accu of een kapotte dynamo. In beide situaties zal het gebrek aan energie die in de batterij is opgeslagen, ervoor zorgen dat uw Land Rover Discovery niet meer werkt, omdat hij niet langer in staat is om de belangrijkste onderdelen van uw motor van stroom te voorzien.

Weiterlesen:
Hoe maak je Land Rover Discovery-injectoren schoon?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector