Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery Sport DAT GAAT in slappe modus

Heeft u het gevoel dat de macht wegvalt zonder enige rationele reden, en dit alles gebeurt op een onbekende of gebruikelijke manier? Misschien is het omdat jouw Land Rover Discovery Sport gaat naar de modus slap . In werkelijkheid kan de beveiligingsmodus op een auto om een ​​aantal oorzaken worden geactiveerd en de activering van deze modus bepaalt het gedrag van de motor, wat soms leidt tot een kortstondig of onherroepelijk vermogensverlies van uw Land Rover Discovery Sport totdat u het probleem oplost. . Onze schrijvers wilden deze gids samenstellen zodat u dit probleem kunt oplossen, dat erg gênant is en gevaarlijk kan zijn voor u en de rest van de automobilisten. Om deze problemen op te lossen, zullen we ons concentreren op de slappe modus van uw Land Rover Discovery Sport. En ten tweede, wat zijn de oorzaken waarom uw Land Rover Discovery Sport in de beveiligingsmodus gaat?

Land Rover Discovery Sport DAT GAAT IN de slappe modus: WAT IS HET?

Laten we ons artikel beginnen met de definitie van uw Land Rover Discovery Sport die in slappe modus gaat . U heeft waarschijnlijk geen informatie over het feit dat deze modus is ingeschakeld en u zult gewoon de resultaten ervaren. In de meeste gevallen zullen de aanwijzingen van een veiligheidsmodus op uw Land Rover Discovery Sport zijn dat u een herkenbaar vermogensverlies zult opmerken, dat u de 3000 tpm niet mag overschrijden, wat het gebruik van uw Land Rover Discovery Sport meer dan moeilijk maakt. Naast het stroomverlies kan er een oranje waarschuwingslampje op uw snelheidsmeter verschijnen dat op het display verschijnt om aan te geven dat u naar uw monteur gaat om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Via de ECU van uw auto en de verschillende sensoren die constant de procedure van uw motor volgen, is uw Land Rover Discovery Sport die naar de beveiliging gaat in feite een soort elektronische flens van uw motor. U moet zich hier echter snel zorgen over maken, omdat het waarschijnlijk een probleem verbergt dat moet worden aangepakt, maar met name na verloop van tijd zullen bepaalde componenten zoals de EGR-klep, de katalysator of het deeltjesfilter verstopt raken en veel verouderen. sneller. In sommige gevallen is het eenvoudig om uw Land Rover Discovery Sport uit en weer in te schakelen voldoende om de beveiligingsmodus uit te schakelen, in andere gevallen moet het oorspronkelijke probleem worden verholpen om terug te keren naar de normale acties.

Weiterlesen:
Hoe kan ik Land Rover Discovery Sport handmatig vergrendelen?

Waarom gaat mijn Land Rover Discovery Sport in slappe modus?

Nu gaan we de oorzaken schetsen waarom uw Land Rover Discovery Sport in de slappe modus staat. Allereerst kunt u eenvoudig controleren of dit het geval is door met behulp van uw diagnosestekker en Land Rover Discovery Sport de foutcodes van uw Land Rover Discovery Sport uit te lezen. Bekijk ons ​​specifieke artikel waarin wordt uitgelegd hoe u deze tools kunt gebruiken en hoe u zelf de foutcodes van uw Land Rover Discovery Sport kunt interpreteren. U zou een weergegeven foutcode moeten ontdekken vanwege een motoronderdeel. Op basis van de afwerking van uw auto zal de boordcomputer u ook vertellen dat u zich in de beveiligingsmodus bevindt. We zullen dan de meeste onderdelen ontdekken die uw Land Rover Discovery Sport veilig kunnen produceren.

  • Turbo: Een defecte turbo informeert uw computer onmiddellijk en produceert uw autokluis.
  • De EGR-klep: Als uw auto ooit wordt gebruikt in een zeer stille techniek of gewoon voor korte ritten met lage snelheid, zal deze soms verstopt raken en de beveiligingsmodus activeren.
  • Het deeltjesfilter: Een deel bekend om de complicaties veroorzaakt, in het geval dat uw PAP verstopt is, zult u worden onderworpen aan een veilige uitschakeling van uw Land Rover Discovery Sport simpelweg omdat de motor niet in staat zal zijn om effectief te putten de uitlaatgassen.
  • De debietmeter: Ten slotte is de debietmeter de laatste van de gevestigde motieven van een Land Rover Discovery Sport die in veiligheid gaat. Als het lucht / brandstofmengsel niet effectief wordt geregeld, zal uw ECU het probleem onmiddellijk kennen.
Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op Land Rover Discovery Sport

Mocht u nog andere zorgen of vragen hebben over uw auto, dan kunt u de remedie zeker vinden in ons Land Rover Discovery Sport-handboek.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector