Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery Sport die sterft tijdens het rijden

Als u een probleem heeft met uw Land Rover Discovery Sport en u kunt niet vaststellen waar deze vandaan komt, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zijn er alleen om u te helpen antwoorden op deze problemen te vinden. Als in jouw geval je Land Rover Discovery Sport stopt tijdens het rijden moet u zich meer dan zorgen maken over dit probleem. In deze handleiding helpen we u de oorzaak van het probleem te achterhalen. U zult echter blij zijn te ontdekken dat een voertuig dat stopt terwijl u rijdt, veel verschillende problemen kan veroorzaken, dus probeer ze allemaal te bekijken vanuit het perspectief van hoe uw Land Rover Discovery Sport zich gedraagt ​​wanneer hij sterft tijdens het rijden . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we nu alle onderdelen vermelden waarvan is vastgesteld dat ze erbij betrokken zijn en de oorzaak van hun mislukking wanneer de Land Rover Discovery Sport sterft tijdens het rijden.

Land Rover Discovery Sport DIE AL RIJDEN RIJDT: DE BETROKKEN ONDERDELEN

We zullen je namelijk helpen met je onderzoek naar de bron van uw Land Rover Discovery Sport die tijdens het rijden sterft. Onderzoek alle elementen die, indien beschadigd, de oorzaak zijn van het probleem dat u ondervindt.

DE EGR-KLEP

De EGR-klep is een van de elementen die chauffeurs veel gedoe bezorgen. Inderdaad, deze klep heeft de gewoonte om verstopt te raken naarmate de tijd verstrijkt of wordt veroorzaakt door een «stil» rijden van uw Land Rover Discovery Sport. Dit kan resulteren in een slechte diffusie van de uitlaatgassen en, wanneer deze volledig geblokkeerd is, vermogensverlies en mogelijk afslaan bij stationair draaien. Bekijk deze uitgebreide handleiding voor EGR-klepproblemen voor meer informatie.

EEN AARDINGSDRAAD OF ELEKTRISCHE RUIT

Wordt uw Land Rover Discovery Sport uitgeschakeld tijdens het rijden? Vergeet niet naar uw elektrische eenheid te kijken, of het nu een aarddraad is die bijvoorbeeld kortsluiting kan veroorzaken, of een volledig beschadigd elektrisch circuit dat geen elektriciteit meer kan dragen. Dit is een van de moeilijkste motieven om op te sporen … We raden u aan een «verbrand» onderdeel voor de aardingsdraad te zoeken, wat zou aantonen dat er een elektrische boog is ontstaan ​​tussen een kabel en de carrosserie, maar u zult het zeker moeten doen neem contact op met een professional om dit probleem op te lossen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Land Rover Discovery Sport?

STATIONAIRE ACTUATOR

Het doel van dit onderdeel is om het stationair toerental van uw Land Rover Discovery Sport te regelen. Als de motor van uw Land Rover Discovery Sport onverwachts stopt wanneer u stilstaat, zoals bij een rood licht, controleer dan de mate van slijtage van uw actuator.

DE BRANDSTOFPOMP

Een van de meest rationele motieven, zonder brandstof, stopt de motor. Vaak kan het filter van de brandstofpomp door de jaren heen verstopt raken of is de brandstofpomp zwak en pompt niet meer. Hoe dan ook, uw Land Rover Discovery Sport kan er tijdens het rijden vanaf komen.

BRANDSTOFINJECTIESYSTEEM

Dezelfde weerspiegeling als eerder gezien, maar in dit scenario is dit de laatste fase van de brandstofinlaat in de motor. Vastgelopen injectoren, een defecte injectiepomp of sensor en uw Land Rover Discovery Sport kunnen uitvallen of uw brandstofinjectie volledig uitschakelen. Een injectieprobleem zal in de meeste gevallen optreden wanneer de brandstofinjectie heet is.

NEIMAN PROBLEEM

Een neiman, specifiek met betrekking tot zijn contactschakelaar, zal af en toe problemen veroorzaken en ervoor zorgen dat uw Land Rover Discovery Sport wordt verwijderd tijdens het rijden. Dit onderdeel, dat essentieel is voor het starten van uw motorvoertuig, dient ook als diefstalbeveiliging, waardoor uw Land Rover Discovery Sport niet normaal functioneert als deze defect raakt.

ONTSTEKINGSSPOELEN (ALLEEN BENZINEMOTOR)

De voorlaatste belangrijkste verklaring dat een Land Rover Discovery Sport tijdens het rijden stopt, is de bobine. Deze oorsprong is alleen relevant voor benzineauto’s omdat de motor door explosie loopt en niet door compressie. Als uw spoelen te versleten zijn, zullen ze niet meer vonken. Kijk aan die kant.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de parkeerlichten op Land Rover Discovery Sport?

BATTERIJ / ALTERNATOR

Ten slotte is het ook mogelijk slachtoffer te worden van een vermoeide accu of een beschadigde dynamo. In beide situaties zorgt het gebrek aan energie dat in de accu is opgeslagen ervoor dat uw Land Rover Discovery Sport niet meer werkt, omdat hij niet langer de belangrijkste onderdelen van uw motorunit van stroom kan voorzien.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector