Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery Sport-motor rammelt als het koud is

Geconfronteerd worden met regelmatige geluiden op uw auto is waarschijnlijk verontrustend, een motorvoertuig is zo ingewikkeld dat het meestal een uitdaging is om de bron te vinden en nog moeilijker om het onderdeel te vinden dat het veroorzaakt. Mocht u ook al eerder een koud motorgeluid hebben ondervonden van uw Land Rover Discovery Sport, dan kunnen wij u uiteraard ondersteunen. Onze redactie heeft inderdaad de beslissing genomen om deze inhoud te produceren om de belangrijkste oorzaken van een motor die rammelt als het koud is op uw Land Rover Discovery Sport. Eerst zullen we motoren bekijken die alleen ratelen als ze aan staan, dan vanwege verkeerde olie en tot slot vanwege gloeibougies.

De motor van mijn Land Rover Discovery Sport rammelt alleen bij het starten

Als de motor van uw Land Rover Discovery Sport een koud rammelen veroorzaakt, vooral bij het starten en dat vrij snel daarna eindigt, is het mogelijk dat uw motorsmering verantwoordelijk is. Inderdaad, de oliezeef (het onderdeel dat de olie opzuigt en naar de bovenkant van de motor laat stijgen) kan kapot gaan en daarom enige tijd nodig hebben om de olie te laten stijgen als deze nog steeds zeer stroperig is. Als dit uw geval is, moet de motor die uw Land Rover Discovery Sport dichtslaat na een paar tientallen seconden weer normaal functioneren omdat de smering van de motor op natuurlijke wijze gebeurt, zorg ervoor dat u de staat van de motor controleert.

Motor van mijn Land Rover Discovery Sport die ratelt als hij koud is door te vloeibare olie

Een andere mogelijkheid die een motor kan rechtvaardigen die koud ratelt op uw Land Rover Discovery Sport is dat tijdens een olieverversing de olieselectie niet ideaal was, in feite verschillen motoroliën op hun viscositeit, wat we zullen contrasteren met de ‘W’-waarde , hoe hoger deze waarde is, hoe dikker de olie zal zijn en vice versa. Als een te vloeibare olie is gekozen, is het mogelijk dat de smering die deze toelaat bij koude niet goed genoeg is om het dichtslaan van de motor te beperken, vergelijk de gebruikte olie en de olie die door de fabrikant wordt aanbevolen, of het klikken van uw motor sterk is of als het aanhoudt op uw Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om deze te vervangen door de juiste olie.

Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Land Rover Discovery?

Motor die bij koud weer rammelt op mijn Land Rover Discovery Sport vanwege de gloeibougies

Als je een dieselmotor hebt, rammelt je motor als hij koud is, en dat is ook zo complicaties beginnen als het koud is, kunnen uw Land Rover Discovery Sport-gloeibougies defect zijn. Inderdaad, een dode bougie zorgt ervoor dat de aangesloten cilinder niet opwarmt en veroorzaakt een sterker rammelen op een Land Rover Discovery Sport-motor, dus denk erover om de staat van uw bougies onafhankelijk uit te proberen met behulp van een multimeter, het kan zijn dat alleen men is er net als allemaal bij betrokken. Hier hebben we u beschreven, de belangrijkste redenen van een motor die koud op een auto slaat, aarzel niet om onze pagina gewijd aan uw auto te bekijken voor extra informatie over alle storingen die verband houden met uw auto.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector