Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Discovery touchscreen werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het veelvuldig gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites was het duidelijk dat auto’s aan het fenomeen zouden vasthouden. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Land Rover Discovery kon worden geïntegreerd, worden er sinds een paar jaar veel auto’s gebouwd met touchscreens. Toch zorgt dit voor een zeker comfort, met techniek komen ook de zorgen. Vandaag gaan we proberen je te helpen bij het oplossen van een probleem met touchscreen dat niet meer werkt op Land Rover Discovery. Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken naar de voordelen van een touchscreen in je auto, en vervolgens naar de verschillende touchscreencomplicaties op Land Rover Discovery , en tot slot hoe ze te corrigeren.

Voordelen van een touchscreen op Land Rover Discovery

Voordat we kunnen nagaan waarom het touchscreen van uw Land Rover Discovery niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve punten zien die deze uitrusting u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die zijn ingebouwd door de producent en niet die zijn gekocht in autocentra. In dit artikel vindt u een overzicht van de voordelen en interessante eigenschappen van een in uw auto ingebouwd touchscreen:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De capaciteit om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van een flink formaat.
 • Toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn auto veroorzaakt door het in het scherm geïntegreerde besturingssysteem
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Problemen met het aanraakscherm van Land Rover Discovery

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest enthousiast over bent waarom werkt het touchscreen van mijn Land Rover Discovery niet meer? Om dit te bereiken, hebben we geprobeerd alle complicaties op de touchscreens van uw auto te onderscheiden. Er zijn geen 50 verschillende complicaties, maar dat gezegd hebbende, op deze website staan ​​de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het touchscreen van mijn Land Rover Discovery gaat niet meer aan: Dit is een van de meest algemene situaties op een auto met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn auto reageert niet meer: Als uw scherm vastloopt op een pagina en deze niet meer reageert, is dit waarschijnlijk een fout in het besturingssysteem van uw scherm.
 • Het touchscreen van mijn Land Rover Discovery gaat zonder uitleg aan en uit: In zo’n geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Hoe Land Rover Discovery met touchscreen op te lossen?

Na het zien waarom het touchscreen van uw Land Rover Discovery niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te geven voor elk van de complicaties die u kunt tegenkomen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste touchscreen-complicaties:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dat geval moet u de voedingszijde van het aanraakscherm bekijken, meestal is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in die omstandigheid, zoals we al eerder zeiden, is het waarschijnlijk een bug waar je doorheen gaat, je zult moeten proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm. Neem contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die afluistert, kun je de GPS van je Land Rover Discovery updaten door deze tutorial te volgen.
 • Het touchscreen van uw Land Rover Discovery gaat zonder uitleg aan en uit: In deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer wordt van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren. Als u niets kunt vinden, breng uw auto dan naar een auto-elektricien die het probleem kan oplossen.
Weiterlesen:
Hoe een trekhaak elektrische Land Rover Discovery installeren?

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector