Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Land Rover Evoque DAT GAAT in slappe modus

Heb je de indruk van een stroomuitval zonder enige redelijke verklaring, en gebeurt dit allemaal op een onvoorspelbare of gebruikelijke manier? Misschien is het omdat jouw Land Rover Evoque gaat slap staan . In werkelijkheid kan de beveiligingsmodus op een auto om een ​​aantal redenen worden geactiveerd en de activering van deze modus zal de prestaties van de motor bepalen, wat soms leidt tot een tijdelijk of onomkeerbaar vermogensverlies van uw Land Rover Evoque totdat u het probleem oplost. Onze redactie wilde deze gids maken zodat u deze kwestie kunt aanpakken, die erg gênant is en gevaarlijk kan zijn voor u en de rest van de automobilisten. Om deze problemen te verhelpen, concentreren we ons op de slappe modus van uw Land Rover Evoque. En ten tweede, wat zijn de oorzaken waarom uw Land Rover Evoque in de beveiligingsmodus gaat?

Land Rover Evoque DAT GAAT NAAR de slappe modus: WAT IS HET?

Laten we ons artikel beginnen met de definitie van uw Land Rover Evoque die in slappe modus gaat . Je hebt vrijwel zeker geen informatie over het feit dat deze modus is ingeschakeld en je zult gewoon de resultaten ervaren. In de meeste gevallen zullen de aanwijzingen van een veiligheidsmodus op uw Land Rover Evoque zijn dat u een herkenbaar vermogensverlies zult identificeren, u zou niet de mogelijkheid moeten hebben om boven de 3000 tpm te komen, wat het gebruik van uw Land Rover Evoque meer dan moeilijk maakt. Naast het stroomverlies kan er een oranje waarschuwingslampje op uw snelheidsmeter verschijnen dat op het scherm verschijnt om aan te geven dat u naar uw autotechnicus gaat om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Via de ECU van uw auto en de verschillende sensoren die constant de werking van uw motor controleren, is uw Land Rover Evoque die in veiligheid gaat in werkelijkheid een soort elektronische flens van uw motor. Aan de andere kant moet u zich hier vrij snel zorgen over maken, omdat het vrijwel zeker een probleem verbergt dat moet worden aangepakt, maar met name na verloop van tijd zullen bepaalde elementen zoals de EGR-klep, de katalysator of het roetfilter verstopt raken. en zal veel sneller verouderen. In sommige gevallen is het eenvoudig om uw Land Rover Evoque uit en weer in te schakelen voldoende om de beveiligingsmodus uit te schakelen, in andere gevallen moet het oorspronkelijke probleem worden opgelost om terug te keren naar normaal gedrag.

Weiterlesen:
Hoe kan ik Land Rover Evoque openen met een lege batterij?

Waarom gaat mijn Land Rover Evoque in slappe modus?

Nu gaan we de oorzaken schetsen waarom uw Land Rover Evoque in de slappe modus staat. Allereerst kunt u eenvoudig controleren of dit het geval is door uw diagnosestekker en Land Rover Evoque te gebruiken door de foutcodes van uw Land Rover Evoque uit te lezen. Neem een ​​kijkje op onze specifieke inhoudspagina die u laat zien hoe u deze tools gebruikt en de foutcodes van uw Land Rover Evoque zelf vertaalt. U zou een foutcode moeten vinden die wordt weergegeven vanwege een motoronderdeel. Op basis van de afwerking van uw auto zal de boordcomputer u ook vertellen dat u zich in de beveiligingsmodus bevindt. We zullen dan de meeste onderdelen zien die uw Land Rover Evoque veilig kunnen maken.

  • Turbo: Een defecte turbo informeert uw computer onmiddellijk en maakt uw auto veilig.
  • De EGR-klep: Als uw auto ooit op een zeer stille manier wordt gebruikt of gewoon voor korte ritten met lage snelheid, zal deze soms verstopt raken en de beveiligingsmodus activeren.
  • Het deeltjesfilter: Een onderdeel dat bekend staat om de complicaties die het veroorzaakt, in het geval dat uw PAP verstopt is, wordt uw Land Rover Evoque automatisch uitgeschakeld omdat uw motor de uitlaatgassen niet goed kan afvoeren.
  • De debietmeter: Ten slotte is de debietmeter het laatste bekende motief van een Land Rover Evoque die de beveiliging ingaat. Als het lucht / brandstofmengsel niet goed wordt beheerd, zal uw ECU het probleem onmiddellijk kennen.

Mocht u nog andere zorgen of vragen hebben over uw auto, dan kunt u zeker de oplossing ontdekken in ons Land Rover Evoque-handboek.

Weiterlesen:
Stationaire trillingen Land Rover Evoque, wat te doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector