Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Het touchscreen van de Land Rover Evoque werkt niet

Met de democratisering van nieuwe technologieën, het uitgebreide gebruik van smartphones, 24-uurs internetverbinding en internetsites, was het duidelijk dat auto’s de tendens zouden volgen. En na het tijdperk van de dvd-autoradio die in de Land Rover Evoque kon worden geïntegreerd, zijn sinds een paar jaar veel auto’s vooraf geladen met touchscreens. Toch brengt dit een zeker comfort met zich mee, bij techniek komen ook de problemen. Vandaag gaan we proberen u te helpen bij het oplossen van een touchscreenprobleem dat niet meer werkt op Land Rover Evoque. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst de kenmerken van een touchscreen in uw motorvoertuig ontdekken, en vervolgens de verschillende touchscreen problemen op Land Rover Evoque , en tot slot hoe ze op te lossen.

Voordelen van een touchscreen op Land Rover Evoque

Voordat we kunnen achterhalen waarom het touchscreen van uw Land Rover Evoque niet meer werkt, zullen we eerst alle positieve eigenschappen ontdekken die deze uitrusting u zal brengen. We zullen ons alleen concentreren op de native touchscreens, die door de fabrikant zijn ingebouwd en niet op die die in centra voor motorvoertuigen zijn gekocht. Hier is een lijst met de positieve aspecten en interessante kenmerken van een touchscreen dat in uw motorvoertuig is ingebouwd:

 • De mogelijkheid om multimedia-inhoud op uw scherm te bekijken.
 • De mogelijkheid om vast te houden aan een GPS-track met een scherm van grote omvang.
 • Krijg toegang tot vele instelmogelijkheden op zijn motorvoertuig dankzij het besturingssysteem dat in het scherm is opgenomen
 • Synchroniseer uw smartphone en ontvang daarom oproepen.
 • Gebruiksgemak van het touchscreen in tegenstelling tot de eerder gebruikte knoppen en knoppen
Weiterlesen:
Hoe Bluetooth activeren op Land Rover Evoque?

.

Land Rover Evoque touchscreencomplicaties

We gaan nu verder met het deel dat u het meest wilt weten waarom werkt het touchscreen van mijn Land Rover Evoque niet meer? Om dit te bereiken hebben we geprobeerd om alle problemen op de touchscreens van uw motorvoertuig te onderscheiden. Er zijn niet 50 verschillende problemen, maar dit gezegd hebbende, hier zijn de belangrijkste die u kunt tegenkomen:

 • Het aanraakscherm van mijn Land Rover Evoque gaat niet meer aan: Dit is een van de meest basissituaties op een motorvoertuig met een scherm, in de meeste gevallen is het een probleem met de stroomvoorziening, ga naar het volgende gedeelte om de oplossing voor dit probleem te vinden
 • Het touchscreen van mijn motorvoertuig reageert niet meer: Als je scherm vastloopt op een pagina en het reageert niet meer, dan is dat vrijwel zeker een bug in het besturingssysteem van je scherm.
 • Het touchscreen van mijn Land Rover Evoque gaat zonder reden aan en uit: In dit geval ben je zeker slachtoffer van een kortsluiting.

Touchscreen Land Rover Evoque corrigeren

Na het ontdekken waarom het touchscreen van uw Land Rover Evoque niet meer werkt , we zullen proberen u de oplossingen te bieden voor elk van de problemen die u tegen kunt komen. Hieronder staan ​​de oplossingen voor elk van de belangrijkste problemen met het touchscreen:

 • Het aanraakscherm gaat helemaal niet aan: in dit geval moet u naar de voedingszijde van het aanraakscherm kijken, in de meeste gevallen is het een gesprongen zekering, dus controleer de status van de zekering.
 • Het aanraakscherm is bevroren: in dat geval, zoals we al eerder zeiden, is het vrijwel zeker een bug die je ervaart, je moet proberen om koppel de zekeringen los / verwijder ze om het scherm opnieuw te starten . Als dit niet werkt, heeft u mogelijk een probleem met de versie van het besturingssysteem van het scherm, neem dan contact op met uw dealer. Als het alleen je GPS is die afluistert, kun je de GPS van je Land Rover Evoque updaten door dit artikel te volgen.
 • Het aanraakscherm van uw Land Rover Evoque wordt zonder reden in- en uitgeschakeld: in deze situatie is de kans groot dat u het slachtoffer bent van kortsluiting. Controleer de staat van uw zekeringen en connectoren, als u niets kunt ontdekken, breng uw motorvoertuig dan naar een elektricien voor motorvoertuigen die het probleem kan verhelpen.
Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Land Rover Evoque, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Evoque in de categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector